Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Funktionerna i en 2006 BMW M5

BMW 5-serien introducerades 1972 och vänder sig till bil entusiaster som söker en rymlig kombi med lyxiga funktioner. Under de senaste 38 åren, har BMW förbättrat 5-serien och 2006 introducerade M5. M5 satsas med 500-hästkrafter, V-10 motor och är utrustad med en manuell sju-växlad växellåda och kan nå hastigheter på 60 miles per timme är 4,7 sekunder. Om du funderar på att köpa den 2006 BMW M5 kan du se fram emot att njuta av alla sina bekväma funktioner. Säkerhet

BMW M5 är utrustad med olika säkerhetsfunktioner som inkluderar seat-monterade, sidokrockkuddar fram och baksäten, en head skyddssystem för front-sittande passagerare och ett stabiliseringssystem . Stabiliteten Styrsystemet innefattar fyra hjul skivbromsar som är utrustade med elektronisk broms proportionering som automatiskt justerar bilens stabilitet vid körning runt hörn och andra ogynnsamma vägförhållanden.
Cockpit
< p> Bilens cockpit visar en air av lyx och inkluderar standardutrustning såsom ett navigationssystem, stödjande sittplatser och BMW: s iDrive programpaket. IDrive programvaran styr alla bilens ljud, klimat och navigations system och lagrar information elektroniskt till den där föraren har programmerats. Sittbrunnen har också en förarstol med mer än 16 justerbara lägen och en automatisk effekt glastak.
Seating

Varje säte i fordonet ger gott om utrymme för både främre och bakre passagerarna. Framstolarna tillåter 37.7 inches av utrymme och 41.5 inches av benutrymme, perfekt för långa förare och passagerare. Vuxna kan sitta bekvämt i baksätet, eftersom de är utrustade med 37.8 inches av utrymme och 36 inches av benutrymme. De passagerare i baksätet kan också njuta av en bekväm fällbara mittarmstödet. Addera Stereo och underhållning

BMW: s stereo är designad av Lexicon som har 13 högtalare och två subwoofers. En multi-CD-enheten ligger också i fordonet samt DVD-spelare, ett telekommunikationssystem och en blå-tand trådlös enhet för handsfree-samtal.
Energikontroller

Lyx funktioner i 2006 BMW M5 drivs elektroniskt och inkluderar en knapptryckning elektriska fönsterhissar, fjärr fönster drift och en omvänd tilt passagerare spegel som belyser trottoarkanten när fordonet är i omvänd. De fjärrströmbrytare dörrlås är också standard på M5, samt uppvärmda speglar som ger för snabb avfrostning under vintermånaderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79532.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.