Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du kontrollerar om Truck Liens

Truck panträtter förhindra rena bilförsäljningen. Om någon underlåter att uppfylla sina förpliktelser gentemot långivare eller tjänsteleverantörer, de lien innehavare har rätt att beslagta egendom. Varje köpare förvaras i mörker om utestående lån eller skyldigheter ärver ansvaret för lastbilen kvarstad. Av denna anledning bör alla som planerar på privat köper en bil täcka grunderna och lära sig rätt sätt att kontrollera för utestående lastbil panträtter. Saker du behöver
VIN Málaga Telefon
Internet
Visa fler instruktioner
1

Fråga efter lastbilen titeln. Långivare brukar hålla fordonet titlar förrän låntagaren uppfyller lånet. Sedan underteckna titeln utanför som "betalas i sin helhet" och post titeln till ägaren. Vanligtvis lastbil liens handskas med det ursprungliga lånet för att köpa bilen. Detta är den vanligaste typen av kvarstad.
2

Inspektera titeln. En lastbil finansieras genom en bank har långivaren listad som den lagliga ägaren. Banken släpper fordonet på linje 2 i titeln. Den som säljer ett fordon utan att den ursprungliga titeln kunde ha lastbil panträtter. Tänk på detta en röd flagga.
3

Ring din lokala avdelning av motorfordon (DMV) för register över alla lastbil panträtt på titeln. Du behöver ramnumret (VIN) för att få denna information. Om du inte litar på den person som säljer bilen, kan DMV förse dig med all juridisk information och långivare lien-hållare register.
4

Ta din sökning ett steg längre om du misstänker att säljaren kanske har andra typer av lastbil liens på fordonet. Till exempel kan personer som utför underhåll eller reparation delar på en lastbil utfärda en kvarstad om ägaren inte betalar. Dessa panträtter visas inte på titeln. Ibland DMV har ett rekord av panträtten, men inte alltid. Istället, gå till ett företag som Abika som utför bakgrundskontroller och sökningar kvarstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79400.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.