Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Avbryt en affär efter Signing alla papper hos en återförsäljare

begagnat eller nytt-bilköp är vanligt, men inte alla försäljning lämnar en köpare nöjda. Efter att ha kört en bil för en dag eller två, kanske du upptäcker att du inte gillar hur bilen hanterar eller du kan upptäcka mekaniska problem. Avbryta ett erbjudande efter att du har skrivit på papper är inte lätt. Även om vissa transaktioner inkluderar en tre-dagars ångerrätt eller rätt att häva detta inte ett rättsligt krav för fordon transaktioner, och är oftast gottfinnande säljaren. Instruktioner
1

igenom det finstilta i det avtal du undertecknat. Leta efter villkoren i avkastning (om någon), vilket kan ge dig möjlighet att lämna tillbaka bilen inom en 72-timmarsperiod. De flesta nya bilar erbjudanden inkluderar inte en rätt att häva, och vissa begagnade bilar behandlar anses "som är", vilket innebär att så länge bilen är laglig och säker att använda om ingen garanti lämnas och ingen avkastning är tillåten.
Sida 2

Kontrollera med din statliga justitieministerns kontor för att ta reda på om ett inköp av fordon lag existerar. Även om det inte finns någon federal lag tvingar auto återförsäljare att erbjuda en rätt att häva ett avtal, har vissa stater skapat lagar för att skydda bil-köpa konsumenter. Kontakta återförsäljaren för att förklara varför
3

du vill avbryta affären. Om det är ett mekaniskt problem, om bilen är en "citron" eller om fordonet inte är den återförsäljaren lovade dig, har du laglig grund för avkastningen. Men om det inte finns någon rättslig grund för dig att avbryta affären, måste du övertyga säljchefen att ta bilen tillbaka eftersom du ändrat dig och inte längre känner att fordonet är rätt passform.
4 < p> Berätta försäljningschef på generalagenten att du förlorar din insättning i utbyte för honom att ta tillbaka bilen. Detta ger honom ekonomiskt incitament att acceptera bilen tillbaka, men garanterar inte att han kommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79295.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.