Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Lägga till en andra ägaren till en titel

Lägga till ett namn på din titel är en relativt enkel process, men det är ett stort beslut att fatta. Lägga till ett namn på din titel betyder att du nu delar rättigheterna till det fordonet, däribland finansiella rättigheter. Du kan lägga till ett namn till ett fordon titel, oavsett om fordonet har panträtt eller du äger den direkt. När du har fattat beslutet att lägga någon att titeln på din bil, kontakta din lokala avdelning av motorfordon för att boka tid. Instruktioner
Utan Lien
1

Lägg namnet på din tilltänkta delägare till ditt fordon titel i utrymmet för samägande information. Din delägare måste vara medvetna om, och i samförstånd att bli delägare. Skriv titeln.
2

Besök din lokala avdelning av motorfordon med din bil titel och den aktuella registreringen. Du måste registrera alla ändringar som görs till din titel med DMV.
3

Betala avgiften titel förändring, som är olika i varje stat. Avgiften är inte en stor en, men du bör vara beredd att betala avgiften med en godtagbar metod för betalning, vilket också skiljer på DMV kontor. Addera Med en Lien
4 < p> Lägg till ett namn i ditt fordon titel med en lien genom att kontakta din lien innehavaren om lov. Om du beviljas tillstånd din lien innehavaren är ansvarig för att beställa en ny titel och lägga till namnet på titeln själva.
5

Lägg namnet på din nya delägare på din bilförsäkring genom att ringa din försäkringsbolag och tillhandahålla den begärda informationen till dem.
6

Ta din nya titel och försäkring till din lokala DMV för registrering och att betala avgiften titeln förändringen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79177.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.