Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vem kan få en bunden titel i Arizona?

I Arizona finns det olika regler och förordningar för att erhålla en bunden titel för varje typ av transport. Oavsett om det är en bil, lastbil, båt, motorcykel eller släpvagn du mycket har objektet i din ägo och det mest sannolika används. Automobile titel

Skaffa en bunden titel i Arizona för en bil eller lastbil är nödvändigt om du köper en bil eller lastbil och det har inte en titel dokument, eller om du förlorar titeln dokumentet innan du registrerar fordonet, eller om titeln är defekt på något sätt. För att erhålla en bunden titel, måste du först ha bil eller lastbil i din ägo. Då måste du köra en registerkontroll på fordonet vid Arizona motorfordon avdelning (MVD) kontor, betala för att ha en MVD inspektör inspektera bilen, skaffa lien utsläpp för alla kvarstad innehavare (om någon), erhålla en obligation från en bindning försäkring företag, och betala alla avgifter som krävs.
Båt titel

Kontakta Arizona och fiskavdelningen (AZGFD) för båtliv föreskrifter och ägande. Arizona frågor båt registreringar men inte bundna titlar. Ett köpebrev är skyldig att registrera en båt som inte har en befintlig registrering.
Trailer titel

Skaffa en bunden titel för en släpvagn är likartad till att erhålla en bunden titel för ett fordon med undantag för utsläpp testning. Även båtar är under behörighet för AZGFD, släpvagnar av alla slag, inklusive för båtar kvar under behörighet för MVD.
Motorcykel titel

Gå till MVD som kraven för att erhålla en bunden titel är desamma som för en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79291.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.