Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hitta en pålitlig bränslesnål bil

Med bensin kostar mer än $ 3 per gallon , är förarna ständigt letar efter sätt att få mer körsträcka ur sina tankar . Men när vi letar efter en ersättare bil , det finns andra saker att tänka på , som tillförlitlighet . För att betraktas bränslesnåla , bör en bil i genomsnitt cirka 35 miles per gallon . En pålitlig bil är en som i allmänhet kräver lite uppmärksamhet mellan tjänster . Instruktioner
1

Kolla Consumer Reports för den senaste listan över tillförlitliga bränslesnåla bilar . Jämför olika bilar på Consumer Reports hemsida .
2

Be familj och vänner om bränsleekonomi och tillförlitlighet bilar de kör . Om du känner någon som har kört samma märke och modell av bil i flera år , ta reda på varför .
3

överväga något annat än en vanlig bensindriven bil . Moderna hybrider är mycket mer bränsleeffektiva och de har presterat väl i tillförlitlighet studier .
4

Besök ditt lokala bibliotek och läsa recensioner av olika bilar . De bör ha kopior av konsumenttidskrifter tillgängliga för dig att rådfråga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79225.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.