Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man fyller i en bil titel i New Jersey

Om du äger ett fordon i New Jersey, måste du ha ett giltigt bil titel för att styrka äganderätten till fordonet. Processen för att fylla i och erhållande en bil titel varierar, beroende på hur bilen erhålls. Om bilen är köpt ny från en återförsäljare, kommer dealern förbereda regel titeln för dig. Om du köper bilen begagnat från en privat säljare, dock måste du ha titeln överförs från säljaren till dig själv. Saker du behöver
tillverkarens intyg om Origin
Bil titel
Lender (om tillämpligt) katalog Titel avgift
Visa fler instruktioner
köper en ny bil

1

Kontrollera att bilhandlare har bearbetat bilen titel för din nya bil. Om erhålla New Jersey bil titel är ditt ansvar, måste du ha titeln bearbetas inom 10 dagar för att undvika att betala en straffavgift.
2

Gå till en av de 45 Motor Vehicle kommissionen platser i New Jersey. Om du är osäker på vilken byrå läge är närmast ditt hem, gå till MVC webbplats (se länk i avsnittet Resurser nedan) och klicka på "Plats"-fliken längst upp på sidan. Där kan du söka efter platser i ditt område.
3

Ta Tillverkarens Certificate of Origin (MCO) för att bevisa att du har betalat New Jersey omsättningsskatt på fordonet.

4

Ge kvarstaden innehavarens namn, adress och corpcode om du tog ett lån för bilen. Bilen Titeln kommer att skickas till lien innehavaren tills skulden är uppfyllt. Betala titeln avgift för att slutföra processen för att få en bil titel i New Jersey
5

. Avgiften varierar från $ 60 och 110 $, beroende på om bilen finansieras och antalet lien innehavare om fordonet. Addera köpa en begagnad bil
6

Fyll tillämpliga delar av bilen titel för att överföra äganderätten från en individ till en annan. Säljaren måste fylla i namn och adress på den nya bilens ägare, datum för försäljningen, fordonets körsträcka och fordonets försäljningspris. Köparen måste underteckna baksidan av titeln och ge henne New Jersey körkort nummer.
7

Ta undertecknade titeln till en New Jersey MVC plats för att slutföra titeln överföringen. Köparen måste inställa sig personligen med det undertecknade titeln, bevis på bilförsäkring och moms betalning.
8

Betala $ 60 title avgift ($ 85 för en finansierad bil) för att slutföra äganderättsöverföring och ta emot dina New Jersey registreringsskyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78636.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.