Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man rensar VARVTAL

När du köper en bil i Australien, varvtalet certifikatet garanterar inga banker, registrerade ägare, affärer eller intressenter har liens mot fordonet. Varvtal eller registret över belastade Fordon service, innehåller databasen av bilar med registrerade intressen mot dem. Att ha en tydlig VARVTAL certifikatet är densamma i Australien som har en tydlig titel i USA. Åtgärda ett fordons VARVTAL certifikat kräver de registrerade partierna att rensa kvarstad mot fordonet, annars kan de lagligen återta fordonet om den registrerade intresse är standard. Saker du behöver
Vehicle Identification Number eller VIN-kod
Motornummer
Registreringsnummer, om fordonet har registrerats
Visa fler instruktioner
1

Säkra motornummer, VIN kod och registreringsnummer, om fordonet tidigare var registrerat i Australien. Siffrorna är skyldig att göra en VARVTAL sökning på fordonet.
2

Kontakta den australiska regeringens VARVTAL center sökning genom att ringa 011 för att lämna USA telefonlinjer, sedan 61 7 3405 0970 för att ringa call center. Den call center är öppet måndag till fredag ​​från 08:00 till 06:00 lokal tid, vilket är 10 timmar UTC. Det finns inte en online möjlighet att genomföra en VARVTAL sökning.
3

Ge callcenter med det antal som krävs, din personliga kontaktinformation och faxnummer eller e-postadress till vilken varvtalet informationen kommer att skickas.
4

Betala handläggningsavgift. Avgiften för ett faxade VARVTAL certifikat är $ 17,60 australiensiska dollar. För postservice, är avgiften $ 13,20 australiska dollar för icke-internationell leverans. Internationell leverans varierar med din specifika plats.
5

Inspektera VARVTAL certifikatet för kvarstad innehavare. Kontakta en kvarstad innehavare att betala eventuella obetalda skulder att rensa varvtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79293.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.