Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Kan du hyra för att äga en bil?

Hyra att äga är en unik köpalternativ som ger kunden möjlighet att betala en liten summa varje vecka eller månad att objektet är i deras ägo. Det belopp som betalas ut varje månad går mot kostnaden för objektet och när objektet betalas, kunden officiellt äger objektet. Hyra för egna bilar är något annorlunda i det faktum att de kommer att betalas månadsvis för en angiven tid. När den tiden är slut, är det totala belopp som förväntas eller bilen är återbördats. Kostnader

Kostnaden för att hyra för att äga en bil är ofta högre i längden än att bara köpa ett objekt direkt. Enligt Iowa justitiekanslern, när du hyr för att äga, "det totala du betalar kan vara astronomiska." Den främsta orsaken till den ökade kostnaden är den tid som bilen är betald. Till exempel, om en kund hyr att äga en bil, kanske den månatliga utbetalningen är $ 300 per månad. Om detta belopp betalas i två år, har kunden betalat $ 7200 för kostnader för bilen och förväntas betala resterande belopp.
Fördelar

viktigaste förmån för hyra att äga en bil är att människor som inte har någon kredit eller dålig kredit fortfarande kan använda detta som ett alternativ. Medan en kreditprövning inte sker, måste kunden visa ännu ett bevis på sin inkomst med en lönecheck stub eller kontoutdrag. En annan fördel från att hyra att äga är att om betalningarna blir för mycket, kan kunden enkelt återlämna fordonet med liten eller ingen påföljd.
Tidsplan

I de flesta fall är en hyra till egen bil hyras för två år eller mindre. Det är möjligt att äga bilen snabbare genom att betala oftare och i större mängder. Tanken är att bilen är värt en viss summa pengar och när kunden betalar denna summa pengar, är bilen officiellt hans. Vid slutet av de två åren, måste kunden betala mellanskillnaden eller förverkas bilen.
Överväganden

Hyra att äga är en långsiktig process. Betalningarna ska göras i tid varje vecka eller varje månad. På grund av detta åtagande, kan hyra för att äga en risk för dem i en osäker eller instabil karriär. Medan vissa återförsäljare kommer att göra undantag och bevilja förlängningar för missade betalningar, andra är inte lika förlåtande.
Varningar

Innan de bestämmer sig till någon typ av inköpsavtal, är det bäst till fullo läsa alla kontrakt och fina bokstäver. Detta gäller särskilt med hyra till egna återförsäljare, där krediten beviljas på individuell basis och mer står på spel för återförsäljarna. Om möjligt, ta med tidigare kunder för att säkerställa att återförsäljare är pålitliga och fungerar smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78813.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.