Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur köper en Out-of-State Truck

Att köpa en bil alltid har utmaningar som sträcker sig från att få finansiering till att få den slutliga pappersarbete slutförts. Att köpa en lastbil av staten kan göra processen verka skrämmande eftersom de utmaningar verka förvirrande, men det finns några nycklar till att köpa ut staten som gör det lättare att få igenom köpprocessen. Instruktioner
1

Skaffa försäkring för fordonet i det skick som levde i stället tillståndet lastbilen köps i. lastbil körs i hemstaten i stället köpet staten. Försäkring är nödvändigt att köpa ett fordon, men det är viktigt att ha försäkring som inrättats för staten att lastbilen färdas till.
2

Skaffa inköpskvitto för att registrera fordonet i hemstaten. Medan lastbilen köps i en annan stat, är omsättningsskatt till staten som erhåller fordonet registreras snarare än det tillstånd den är köpt i. Kvittot är ett bevis på försäljning och priset på fordonet.

Billiga 3

Konfigurera finansiering för betalning i hemstaten. Det finns några alternativ för finansiering, allt från att ta ett lån på banken för att erhålla finansiering direkt på ett återförsäljaravtal. Om erhålla finansiering från återförsäljare, se till att finansieringen är tillgänglig för av staten inköp och att återbetalningen planen är möjlig från den andra staten.
4

Ta lastbilen tillbaka till hemlandet omedelbart efter inköp och registrering inom 30 till 45 dagar. Det exakta antalet dagar för registrering kommer att variera beroende på statens lagar. Skaffa nya staten plattor för lastbilen och följa de normala bestämmelserna om registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78951.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.