Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper havererade & Bärgats Cars

Bärgning bilar kan hittas nästan var som helst, och kan köpas i sin helhet eller i delar. Köpa bilvrak kan bli en stor inkomstkälla, eftersom vissa delar av sällsynta eller populära bilar kan sälja för många gånger kostnaden om det görs på rätt sätt. Den genomsnittliga bilköpare kan köpa bärgats eller havererade fordon för vinst. Instruktioner
1

Besluta om en typ av bil eller särskilda typer av bildelar till specialiserade i. Avsikten med att köpa bilen är av största vikt, och kommer att avgöra insamlingen. Inköp med avsikt att skapa en kör bil av flera havererade och kära kommer att fungera mycket bättre om de är alla av samma märke och modell. Köpa dem att sälja på nätet fungerar bättre om många olika typer köps för en mängd olika lager.
2

Hitta ett förvaringsutrymme. På många platser, lagra bilar som inte körs är olagligt och skulle kunna generera böter. Förvara fordon i ett privat område, borta från djur och tjuvar.
3

Leta lokala junkyards och besöka deras områden Auto Collection. Kalla dem på telefonen kommer inte att ge någon användbar information (annat än om de säljer sina bilar eller inte) och bilar måste inspekteras personligen. (Undantaget från denna regel är att använda en online-auktion webbplats för att köpa bärgning bilar, men det är för avancerade köpare som har köpt ett par andra ställen först.) Katalog

Hitta en bil som är mest komplett, och inspektera den för delar och driftstillstånd. Många gånger en stor bil kommer att hamna på "gården" bara för att motorn eller växellådan har slutat, och kostnaden för ersättning inte skulle motsvara det totala värdet på bilen. Detta kan lösas genom personlig reparation, eftersom de flesta av reparationskostnaden för butiker är arbetskraft, eller genom att sälja delarna var för sig. Kontrollera alla delar fungerande skick, t.ex. säten, dörrar, fönster, baklucka och inredning tillbehör. Kontrollera att hjulen inte är skadade. Om bilen är tungt havererade, kolla andra gårdar för en passande donator för en sammanfogning.
4

pruta priset med i-person köper. Ta med kontanter och ange att du betalar kontant vid något tillfälle under förhandlingarna, men visar inte räkningarna. Även om det är vanligt att delar junkyards att hantera kreditkort och checkar, kommer de flesta säljarna acceptera mindre för kontanter än att köra ett kort som kan ta ut avgifter. Påpeka flera saknade delar på bilen, eller köpa flera bilar på en gång. Yards kan köra igenom flera hundra bilar i en månad, så besök samma gård ofta för de bästa erbjudandena.
5

Köpa en bil på nätet. Bärgning och bilvrak kommer att gå för långt mindre än relativt värde, speciellt på populära webbplatser som eBay. Många gånger en "runner" kan fås för ett par hundra dollar som kan driva tillbaka från säljarens stan. Äldre familjens bilar är vanliga, liksom flotta fordon och skåpbilar. Kostnaden för att plocka upp bilen, och en släkting auktion eller betalning avgifter måste ange ekvationen för att vara lönsamma, och en djup kunskap om bilar i allmänhet kommer att krävas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78521.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.