Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

De bästa sätten att köpa en bil

De flesta människor blir glada vid tanken på att köpa en ny bil, men några ser fram emot att köpslående med en bilförsäljare. Innan du beger dig ut till en återförsäljare, gör dina läxor på nätet så långt som att bli bekant med prissättning, värderingar bil, finansiering och tillverkare minns. När du går på generalagenten mycket eller till en privat säljarens uppfart, har denna information skrivs ut så att du kan hänvisa till det som du förhandla priset. Vet hur mycket bilen är verkligen värt

Det första stället du kan gå för att hitta värdet av en bil, ny eller begagnad, är Kelley Blue Book (se Resurser). Där hittar du hur mycket den bilen du är intresserad värderas och hur mycket du kan förvänta dig att få för ett inbyte för din gamla bil. NADA är också ett värdefullt verktyg vid bestämning bil värden och liknar Kelley Blue Book.
Finansieringsalternativ
p Det kan faktiskt vara lättare att få lånelöfte för en billån på en bank innan du besöker bilfirma. Detta sätt kommer du att veta hur mycket pengar du kan spendera och inte bli förvånad över den månatliga utbetalningen. Ekonomiavdelningen av en bilhandlare kan vara skrämmande. Se till att granska alla erbjudanden från generalagenten om du väljer att finansiera via återförsäljaren. Många av de 0 procent finansiering som erbjuds i det förflutna var bara för dem med absolut perfekt kredit och den högsta FICO poäng kan erhållas. Vilket innebar endast ett fåtal konsumenter faktiskt skulle kunna dra fördel av en sådan affär.

Återförsäljare kan också ge ett leasingavtal alternativ så att du har en minskad månatlig betalning. Leasing tenderar att vara ett smart alternativ om du gillar trading bilar med några år och kör mindre än 12.000 till 15.000 miles per år.
Få en oberoende mekanisk utvärdering

annat viktigt steg i att köpa en bil är att ha en oberoende mekanisk utvärdering. En bilhandlare eller privat säljare kan inte ge all den fordonsindustrin historia på en bil eller kanske inte ha gjort en grundlig utvärdering. Det bästa sättet att se till att bilen är i bra form är att ha en egen mekaniker ser det över. Om mekanikern hittar ett problem med bilen, ge råd till återförsäljare eller säljare av problemet. Om problemet är mindre, förhandla om ett lägre pris. Men om bilen har ett stort problem, kan det vara i ditt bästa intresse att helt enkelt gå iväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78512.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.