Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur att hitta lokala Bank Repo Cars

Lokala banker säljer återtas bilar både direkt till intresserade köpare och på auktion. Vanligtvis är dessa auktioner listas i lokala tidningar och publikationer handel. Du kan även kontakta oss direkt till bankerna om huruvida de innehar sådana auktioner. I vissa fall, banker säljer återtas bilar direkt till begagnade bilar företag, så du kanske vill kontakta de lokala partier i ditt område om eventuella erbjudanden. Instruktioner
1

Review lokala publikationer för annonser av övertagna bil auktioner och försäljning. Auktionerna kommer vanligtvis att meddelas några veckor före försäljningen.
2

Jämför priserna fastställts på auktion för bilar till sina Kelley Blue Book värde. Den Kelley Blue Book är den mest accepterade guide för prissättning begagnade bilar. Om en övertagen bil säljer på auktion för mindre än dess Blue Book värde, kanske du kan sälja den till en begagnad-bil-återförsäljare med vinst.
3

Kontakt lokala banker och kreditföretag och fråga om de har några återtas bilar till salu. De kan också vara villiga att förlänga en auto lån för att täcka försäljningen på en diskonteringsränta.
4

Se till att du har möjlighet att inspektera fordonet innan du köper den eller bjuda på det. Individer som vet att deras bil kan återtas sällan tar hand om sina fordon väl. Fråga banken om någon underhållet har utförts sedan återtagande. Du kommer att ha någon möjlighet om bilen inte fungerar korrekt när du köper den. Om du saknar mekanisk kompetens, anställa en mekaniker för att komma med dig att undersöka bilen innan du avslutar ditt köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78304.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.