Specifikationerna för en 2008 Ford Escape

Som en kompakt SUV, gjorde Ford Escape mycket väl för sig själv i de sju år som föregick 2008 års modell som fick en exteriör ombyggnadsarbete. 2008 Ford Escape är i stort sett oförändrad under huven från tidigare år som, med tanke på att det är ofta ställning som den mest sålda kompakta SUV inte kan vara så illa. Tre karossutformningar

2008 Ford Escape finns i tre karossutformningar eller utföranden att välja mellan:. XLS, XLT och Limited

XLS trim levereras som standard med keyless inresa, luftkonditionering, full tillbehör makt och en CD-spelare.

XLT trim har alla de grundläggande funktioner i XLS och tillägger automatiska strålkastare, 16-tums aluminiumfälgar, en makt förarsäte, farthållare och uppgraderade tygklädsel.

Ford Escape Limited trim tar alla de grundläggande funktioner i XLS och XLT trim och tillägger läder sittplatser, färg-knappat galler och sidospegel och en automatisk avbländbar innerbackspegel.

Powertrain Alternativ

Alla tre utföranden av 2008 Ford Escape har antingen fram-eller fyrhjulsdrift. Den standard motor för XLS och XLT Escapes är en 153 hästkrafter 2,3-L V-4. Den Limited har en V-6, som stansar ut 200 hästkrafter vid 3.0-L. Den XLT kan också förses med den starkare motorn finns i begränsade.

XLS levereras med en fyrväxlad automatlåda. Den XLT kan utrustas med antingen en automatisk eller en fem-växlad manuell växellåda. Den begränsade levereras endast med automatisk växellåda
Säkerhetsfunktioner

Alla tre versioner av 2008 Ford Escape levereras som standard med låsningsfria bromsar, Stability and Traction kontroll, hellång huvudet gardin och sidokrockkuddar med en rollover-sensor och ett däck-tryck monitor. Det är en valfri bakre parkering sensor finns på Limited.

National Highway Traffic Safety Administration gav Ford Escape en perfekt fem av fem stjärnor i varje påverkan kategori utom förarsidan som fick fyra av fem stjärnor . Rollover rating fick en ypperlig tre av fem stjärnor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78007.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.