Hur hittar jag en Dodge Spirit?

Dodge Spirit var en kompakt, front-wheel-drive sedan tillverkas av Chrysler från 1989 till 1994. Anden var en ersättare till Dodge 600 sedanmodell. Anden, och dess nästan identisk syster bil Plymouth Acclaim hade skålade säten och 14-tums däck. Anden erbjöd tre motorn val: standard 2,5 liters 4-cylindrig, en valfri 3,0 liters V6 och en valfri turbo. Som av 1990, hade alla Spirits driver-sidokrockkuddar. Eftersom Anden inte längre tillverkas, kan hitta en i körbart skick vara en utmaning. Saker du behöver
Telefonbok
lokal auto tidskriften såsom Auto Trader
Visa fler instruktioner
hitta en Dodge Spirit
1

Kontrollera listor i din lokala auto tidningen och på nätet. Sök efter "Dodge Spirit." Begränsa din sökning genom färg, år eller tillstånd.
2 kan du hitta en ande som har handlats in

Kontrollera med återförsäljare i ditt område. Kolla deras hemsidor, men även ringa för att se om de har en ande på tomten. Kontrollera båda används bilhandlare och Dodge eller Chrysler återförsäljare.
3 Dra en CarFax rapport om någon ande du allvarligt överväga.

Kontrollera Ebay för listor för en Dodge Spirit. Query säljare med några frågor om tillstånd. Bud på andar som uppfyller dina qualificatioinshttp ://photos.demandstudios.com/172/50/fotolia_941946_thumb.jpg.
4

Bläddra AutoTrader.com för listor för en Dodge Spirit. Följ upp med några säljare som har bilar som kan passa dina behov.
5 Auto rädda varv kan ha Sprit som kan användas för delar.

Bläddra Craigslist för listor för Dodge Spirits. Lägg upp en notering som visar att du är ute efter en Dodge Spirit. Sådana listor är gratis.
6

Ring eller besök ditt lokala bärgning gård att hitta Spirits som kanske kan repareras eller får användas för delar om du köper en ande som behöver repareras.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77579.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.