Hur man förhandla om en begagnad bil

Köpa en begagnad bil kan spara dig pengar och landa dig en trevligare bil än du annars skulle ha råd. Pruta för ett lägre pris kan sänka bil betalningar och göra en dröm bil en verklighet. Begagnade bilar kan ha problem som måste åtgärdas, så köpslående om reparationskostnader kommer att ingå i priset är viktigt. Instruktioner
1

Gör en lista över problem med bilen. Varje begagnad bil har sina brister. Vissa begagnade bilar behöver större reparationer. Faktor i alla de potentiella problem med bilen och den potentiella kostnaden för att åtgärda dessa problem. När du har en detaljerad lista över reparationer, berättar försäljaren din uppskattning för att reparera bilen. Om han inte kommer att sänka priset, skulle han ha det fixat innan du säljer den.
2

Hitta några liknande bilar med ett lägre försäljningspris. Om du berättar en säljare om en jämförbar bil med en lägre prislapp, kommer han anser generellt sänka försäljningspriset. Ta med en utskrift eller några fysiska bevis som visar priset för bilen. Om han inte sänka priset på den bil du vill ha, du har en annan bil att överväga.
3

Fråga om finansieringsalternativ. Beroende på säljaren, kan hon vara villig att erbjuda dig ett lägre pris om du väljer en alternativ finansiering av återförsäljare eller betala kontant. Om du väljer en finansieringsplan, beräkna räntan för att vara säker på att du sparar pengar och inte spendera mer på intresse.
4

Fråga om dealern kommer att tillåta dig att handla i en äldre bil du har . Om dealern köpa din bil, kan priset på din önskade bil drastiskt sänkas. Sälja din bil ger dig två priser att pruta på:. Priset på din egen bil och priset på din önskade bil
5

inte rädd för att gå bort. Säljaren vill att du ska lämna med en bil, så gå bort signaler om att han måste göra affären mer tilltalande. När du lämnar utan bilen, säljare vet att du är mycket mindre sannolikt att någonsin köpa den bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77859.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.