Så att köpa en bra begagnad Mercedes Car

Mercedes Benz har länge varit en utmärkt begagnad bil att köpa. En Mercedes återförsäljare är en bra källa för en begagnad bil, men du bör inse att deras priser kan höjas på grund av omkostnader och andra kostnader. Privata ägare är också bra källor, samt använda massor bil eller oberoende återförsäljare. När du köper från någon källa, kommer du vill ställa detaljerade frågor och begäran Carfax information som finns på bilen. Instruktioner
1

Bestäm din budget för inköp av begagnade Mercedes. Välj ett märke och Mercedes modell som passar din budget och har de funktioner du vill ha. Kontrollera online prisklass med NADA.com, kbb.com eller någon seriös webbplats med begagnad bil värden.
2

Gör din due diligence på din begagnade valt märke och modell. Kontrollera storleken, passform och nyttan av fordonet. Kontrollera också året, körsträcka, utrustning och motor. Kontrollera om garantiinformation och de genomsnittliga kostnaderna reparation av fordonet också. Addera 3

provköra bilen hos en återförsäljare. Detta gör att du kan bedöma hur fordonet hanterar förstahandsinformation.
4

Säkra finansiering för en bil. Jämför räntor låneinstitut för att få bästa möjliga kurs och den lägsta möjliga betalningen.
5

Välj ett fordon. Alltid förhandla om priset. Tänk på det prisklasser som du forskat och få bästa möjliga pris som du kan. De flesta säljare har ett visst utrymme att förhandla inbyggd i priset.
6

Köp begagnade Mercedes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77604.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.