Vad är skillnaden mellan en bärgning titel och en ombyggd titel?

Titeln är en av de viktigaste bitarna av pappersarbete i samband med fordon av något slag. Men när en betitlad fordon är inblandade i en olycka som drastiskt påverkar dess funktion eller utseende, kommer Department of Motor Vehicles (DMV) stämpla ofta titeln med specifika beskrivningar, såsom skadad, junked eller citron. En räddas eller ombyggda beteckning på en titel är en allvarlig sak, och det är viktigt att förstå varför bilen betecknades som sådan. Bärgning Titel

Ett fordon som har varit inblandad i en olycka, en översvämning eller en brand eller som har stulits kan klassificeras enligt en bärgning titel. Dessa händelser ofta skadar nog att det fordon som försäkringsbolaget bestämmer det kommer att kosta mer att fixa det än ersätta det. Försäkringsbolaget kommer vanligtvis säljer bilen "som är" att en bärgning och vraket gård. Mekanik kan ibland köpa dessa fordon och bygga om dem tills de fungerar korrekt. Addera Ombyggd Titel

DMV utfärdar en ombyggd titel till ett fordon som tidigare har angetts som bärgning titel men har återställts till gott skick. Definitionen och lagar om en ombyggd titel kan vara olika beroende på statens särskilda föreskrifter. I allmänhet måste hela återuppbyggnaden dokumenteras med ett intyg och fordonet måste inspekteras en statligt godkänd anläggning, innan det kan utfärdas en registreringsskylt och drivs lagligt.
Skillnader
rädda varv sälja så-är fordon.

Skillnaden mellan en bärgning titel och en ombyggd titel är huruvida en bärgad bil har reparerats av en mekaniker till den grad att den DMV gör att du kan köra den lagligt på vägen. En titel kommer i allmänhet inte anses byggas utan att det först har bärgats. Ett fordon med en bärgning beteckning på titeln kommer inte att utfärdas en giltig registreringsskylt, och du kan inte köra det.
Varning

DMV inte ändra status av fordonets titel utan anledning. Det är viktigt att veta vad som var fel med bilen när den bärgades, vad som gjordes för att reparera den och om den har klarat alla inspektioner som krävs av staten kommer det att registreras och försäkras i. Informera försäkringsgivare av statusen av titeln , eftersom inte alla försäkringar eller bärare kommer att täcka ett fordon med en ombyggd beteckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77070.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.