Skaffa Donerade bilar i Portland, Oregon

The Portland Rescue Mission i Portland, Oregon, är en community-baserad stödgrupp som förvaltar, stödjer och förbättrar livskvaliteten för de utsatta och socioekonomiskt kämpande medborgarna i Portland. Förutom mat program, enheter kläder och rådgivningstjänster, Portland Rescue Mission Tar även donerat bilar från Portland invånare och säljer dem för att stödja och finansiera sina program. Skaffa dessa bilar är enkel. Instruktioner
1

forskning vilka typer av bilar som du är intresserad. Köpa bilar från Portland Rescue Mission är mycket till skillnad från shopping för en bil på en hel eller online, men det är en bra idé att ha en tydlig bil genre i åtanke när du söker efter ett donerat fordon.
2

Logga in på webbplatsen anges i Resources. Detta är hemsidan för Portland Rescue Mission. Klicka på "Donera eller köpa en bil" under End Hemlöshet fliken längst ner till vänster på sidan. Detta kommer att ta dig till donation /köp skärmen.
3

Klicka på "Köp en bil" fliken under bilden på höger sida av skärmen. Detta kommer att ta dig till listan med tillgängliga fordon hos Portland Rescue Mission.
4

Förfina din sökning mitt val av märke, modell, år, körsträcka och pris. Detta kommer att minska de kategorierna. Fortsätt att redigera din sökning som du bläddra igenom de tillgängliga modellerna.
5

Välj den bil du vill få. Klicka på länken som tar dig till startsidan för bilen. Dessa donerade fordon säljs inte direkt av Portland Rescue Mission, utan snarare av privata återförsäljare i Portland Metro området. Kontakta återförsäljaren för att ordna en provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77383.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.