Finns det en fara i att köpa en bil som har varit förolyckades ?

Att köpa en bil kan vara spännande , men att köpa en tidigare havererade bil kan vara farligt . Om det begagnad bil till salu var i ett vrak och var inte ordentligt fast , kan den nya ägaren möter dyra reparationer , skador och även dödsfall . Dålig Hjulinställning
p Om en bils ram är böjd vid en olycka , är det mycket svårt att räta ut det , ramen kan aldrig vara helt rak . En böjd ram leder till dålig hjulinställning , vilket resulterar i mycket högre än normalt slitage på däcken och kan göra hanteringen svårt också . Ojämn eller snabb däckslitage kan orsaka ett däck att blåsa när du kör och kan resultera i en dödsolycka .
Klipp och Shut

När ett förlist bil lider allvarlig skada på en stor del , ibland en " klippa och stänga " görs . Reparatören stänger den skadade delen och ersätter det med ett avsnitt från en annan bil . Ett sådant förfarande påverkar den strukturella stabiliteten hos bilen , och bilen kan faktiskt komma ifrån varandra och orsaka allvarliga skador i händelse av en annan olycka .
Krockkuddar
< p > Enligt konsumentfrågor , bilar återuppbyggdes efter ett vrak har ofta inga krockkuddar . Antingen rebuilder inte byte av krockkuddar som utplaceras i olyckan , eller han bara stänger av hela airbagsystemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77958.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.