Hur hitta begagnade & Preowned bilar

Köpa en ny bil är en dyr ekonomiskt beslut som kan leda till en förlust av eget kapital under hela löptiden för ägandet. Men om du köper en begagnad bil, får du lite förlust av eget kapital och ett lägre inköpspris. Det finns ett antal platser som du kan besöka för att förhandla fram ett rimligt pris för en preowned fordon. Instruktioner
Köp en begagnad bil
1

Sök din lokala återförsäljare. De flesta av de stora återförsäljarna har ett komplett begagnad bil val förutom nya bilar. Vissa företag, exempelvis Mercedes-Benz och Acura, erbjuder certifierade Begaganad modeller. Fråga återförsäljaren om en certifierad bil levereras med alla fördelar som en förlängd garanti eller kostnadsfria inspektioner fabriken. Du kan överväga en certifierad preowned fordon att vara en pålitlig köp, eftersom dessa fordon inspekteras för att höga standarder.
2

Sök tidningar och annonser för begagnade bilar. De platsannonser är späckat med en blandning av återförsäljare och privatpersoner. Om du hittar en bil från en privat säljare, förväntar sig att antingen betala kontant eller söka preapproved finansiering genom en bank. Privata säljare ofta är motiverade att sälja sina begagnade bilar snabbt, så var beredd att förhandla om försäljningspriset för det bästa erbjudandet.
3

Logga in på en auktion webbplats som eBay eller söka en online sekretessbelagd webbplats som Craigslist för listor. Om du använder en auktion webbplats, köper från en betrodd säljare med hög godkännande betyg. Internet platsannonser är mycket som print platsannonser, även om många på Internet inte kräver provisioner eller avgifter notering. Försök att förhandla fram ett lägre pris för en bil som inte har några notering avgifter knutna till den.
4

Kontrollera nationella förteckning över företag för begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser. Vissa webbplatser som AutoTrader.com och Autos Yahoo! tillåter kunderna att begränsa sökkriterier till en specifik geografisk radie, eller att söka nationellt mellan både privatpersoner och återförsäljare bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77222.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.