95 Grand Cherokee specifikation

Jeep började producera Grand Cherokee 1992 och ursprungligen avsedd för att ersätta Cherokee men senare beslutat att behålla båda linjerna tillgängliga på grund av växande SUV försäljningen. Den 1995 Grand Cherokee kom i Limited, SE, och Laredo upplagor, liksom det nya limited-produktion Orvis Edition. Enligt Jeeporvis.com, byggde Jeep endast 10.020 av Orvis Edition Grand Cherokee i sitt första produktionsår. Allt från 1995 Orvis Edition Grand Cherokee var mossgrön och deras interiörer presenterade tan stolar med gröna skär. En 4.0L V6 motor, QuadraTrac fyrhjulsdrift och inlandet Suspension gruppen var standard i Orvis Edition. Fysiska mått

1995 Jeep Grand Cherokee var 179 inches lång, 70,9 inches bred och 64,7 inches hög, med en hjulbas på 105,9 inches, en markfrigång på 8 inches och en tjänstevikt på 3674 £ .

Interiören hade en lastkapacitet på 40,1 kubikfot, en maximal lastkapacitet av 81 kubikfot och säkert sitter högst fem personer. Addera Motor

baslinjen motorn i 1995 Grand Cherokee var en 4-liters V6 med 190hk, en dragkapacitet på 2000 kg. och en maximal nyttolast på £ 1150. En 5,2-liters V8-motorn var tillgängliga som tillval. Det var standard för alla utgåvor vara fyrhjulsdrift, men SE, Laredo och Limited upplagor fanns i bakhjulsdrift.
Bränslekapacitet och körsträcka

1995 Jeep Grand Cherokee kom med en 23-liters bränsletank och tjänade en EPA-uppskattade körsträcka på 14 mpg i staden och 18 km /h på motorvägen, vilket ger den en räckvidd på 322 to414 miles per tank.

Säkerhet

Driver främre krockkuddar och en fyrhjulig låsningsfria bromssystem var standard i alla 1995 Jeep Grand Cherokee. En bilbarnstol fanns ett tillgängligt alternativ.

National Highway Traffic Safety Administration gav 1995 Grand Cherokee en fyrstjärnig rating för förarens säkerhet och en tre-stjärnor för passagerarnas säkerhet på en femstjärnig skala.

Standard funktioner och alternativ

1995 Grand Cherokee kom med ett brett utbud av standard funktioner, inklusive luftkonditionering, en AM /FM /kassett ljudsystem, en bakre -vindrutetorkare och defroster, farthållare, ett tilt ratt, en mittkonsol, ett upplyst system för inresa, ett takräcke, skålade säten, keyless inresa, tonade rutor, alu-fälgar, trasa sittplatser och servostyrning, elektriska fönsterhissar, makt dörr lås och speglar makt.

Ytterligare valfria funktioner som ingår en AM /FM /CD-stereo, ett stöldskydd larmsystem, automatisk låsning nav, en drivrutin informationssystem, infinity audio, driva antenn, makt passagerarsätet , takluckan, en auto-dim backspegeln och läder sittplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77951.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.