Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur Scrub Motorcykeldäck

Vi köper nya däck för våra motorcyklar för att säkerställa att vi har tillräckligt grepp, eftersom de gripande egenskaper ett däck bleknar med åldern. Men helt nya däck saknar ofta bra grepp, eftersom spår av de smörjmedel som används för att göra däcken kan finnas kvar på ytan. Andra hala substanser - såsom motorolja och fett - kan få på dina nya däck bara köra cykeln hem. Att hålla däcken rena är en säkerhetsrisk - särskilt på ett fordon med endast två hjul. På grund av detta, är en period av avbrott i, eller "skrubbning," nya däck rekommenderas starkt. Instruktioner
1

Arbeta dig runt däcket med en mjuk trasa eller pappershandduk och ta bort eventuella synliga vätskor eller rester på däcket. Varm, lätt tvålvatten kan hjälpa till med detta, men tillämpar inte något till det däck som inte omedelbart svamp off. Torka bort överflödig fukt innan du fortsätter.
2

Kontrollera däcktrycket innan du ger cykeln ett körprov. Välj en lugn väg, tom parkeringsplats eller industriområde. Tillbringa några minuter försiktigt gasa och bromsa, värmer däckets yta och bidrar till sittplats det bekvämt på fälgen. Detta bidrar också putsa lätt, ta bort den mycket polerat intryck som hämmar grepp i kritiska ögonblick.
3

Gör några mild, låg hastighet vänder att skrubba sidorna av däcken som berör vägen när du svänger. Var inte aggressiv som det kan finnas mindre grepp än vad du är van vid.
4

Håll till din normala körstil när du skurar in, som du vill skrubba samma områden av däcket du normalt använda. Men upprätthålla en långsammare och mjukare körstil tills greppet börjar kännas normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76088.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.