Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter en Wheel Stud i en Honda Accord

Då och då, när du ändrar ett däck, inträffar något disasterous. Vanligtvis katastrofen invovles en trasig eller strippad stud. Vid denna punkt, du vet att så fort det är möjligt att du behöver byta hjulet stud i din Honda Accord. Uppgiften är inte något som de flesta människor älskar att göra, men det behöver snabb uppmärksamhet. Saker du behöver
ersätter Lug stud
eller hjulnyckel
Vise-grepp
Open end skiftnyckel
skiftnyckeln
Dead slag hammare eller tung klubba
Extra hjulbultar och hjulmuttrar
Mutterdragare (om tillgängligt) eller 1/2-tums lång hanteras enhet hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Titta i bakluckan under bit av mattan som täcker reservdäck för reservhjulet och domkraften. Du behöver domkraften att man byter hjulet stud på Honda Accord. Glöm inte att blockera däcket diagonalt till det område du jack.
2

Köp en ny stud för hjulet. Om du inte vet rätt storlek, vänta tills du kan ta dubben till affären med dig.
3

Jack upp bilen och blockera däcket diagonalt till det område som du jack. Avlägsna däcket, då bromsok och rotorn i syfte att få tillgång till navet. De bakre bromsarna kan vara antingen trumma eller skiva. Om de är trumbromsar måste du ta av navet och lägg den i en vise.Remove kabeln för nödbromsar, som är knuten till bakhjulet, om du behöver byta bulten där.

4

Leta efter ett öppet utrymme på baksidan av navet som ger tillräckligt med utrymme för dig att ta bort och ersätta stud. Linje hålet och tappen upp så att du kan ta bort och ersätta det lättare.
5

Hit hjulet stud med en hammare för att köra ut på baksidan av navet. Sätt det nya hjulet stud i samma öppning.
6

Placera två hjulbultar på stuteriet. Dra ned dem så de drar tappen genom hålet och gör det säte mot baksidan av navet. Använd en mutterdragare om du har en, så jobbet är lättare.
7

Ta bort båda bultarna och starta processen att byta ut de delar du tog av hjulet. Om du byter ut stud på din Honda Accord, kan det vara en bra idé att få en ny hjulmutter också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76022.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.