Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man korrigerat felaktiga däckslitage

Kontrollera dina däck ofta för oregelbundet slitage så att du kan korrigera den underliggande frågan så snart som möjligt. Detta kommer att bidra till att undvika ytterligare skador på dina däck och eventuellt till ditt fordon. Byta däck kommer inte att rätta oregelbundet slitage. Instruktioner
1

Kontrollera lufttrycket i alla däcken. Om en eller flera av dina däck är lågt i lufttrycket, kan det orsaka oregelbunden däckslitage och öka dina chanser att uppleva en punktering när du kör.
2

Inspektera din bil för rätt inriktning. Dra din bil upp till en garageport på natten och slå på strålkastarna. Lamporna du ser på garagedörren bör vara av samma höjd. Om man är högre än den andra, måste du ha din bil uträtad.
3

Be din mekaniker att kolla din styrning och fjädringssystem. Om din styrningen eller fjädringssystem behöver repareras, kommer antingen en av eller en kombination av de två orsaka oregelbunden däckslitage.
4

Rotera dina däck årligen. Om du brukar träffa trottoaren medan parkering kommer roterande delar stress bland alla däck, i stället för bara en.
5

Var uppmärksam på hur du vänder hörn. Hård kurvtagning är en term som används av mekaniker för att beskriva människor som väntar till sista sekund för att stänga ett hörn, och dra sedan ratten kraftigt åt ett håll. Detta orsakar ångra stress på däcken. Corner långsammare att korrigera denna typ av oregelbunden däckslitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76017.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.