Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Injector RE531334 John Deere Tool

bränsleinsprutning motorer används för att driva medeltunga och tunga John Deere utrustning, såsom traktorer, lastmaskiner och tröskor. Periodiskt underhåll av motorn inkluderar service spridarna för tillförlitlig bränsletillförsel. Smutsigt bränsle filter eller låggradig diesel kan täppa bränsle insprutningsmunstycken till den grad att ersättning är nödvändig. Byta en RE531334 injektor kräver mekanisk fallenhet och specialverktyg du få genom diesel centers motorservice som bär spridarna. Injector verktyg tillverkas genom en mängd olika tillverkare. Oavsett tillverkare, få de verktyg som är kompatibla med RE531334 injektorn. Saker du behöver
RE531334 injektor
Injector avdragare
Injector installation Tool Review ring-clip Socket Tool Review och ratchet
1/2-tums rör
Show Fler Instruktioner
1

Park utrustningen i ett ventilerat utrymme och dra åt parkeringsbromsen. Ta bort motorkåpan.
2

Ta aggregatet luftrenaren för att ge tillgång till injektorn. Beroende på den särskilda motorn, kan det vara nödvändigt att koppla bort en eller flera slangar avgasrecirkulation att avlägsna aggregatet.
3

Lossa värme-signalledningen från den yttre änden av injektom genom deprimerande flikarna i sockeln. Flytta kontakten och signalledning ur vägen.
4

bort den sekundära ringen vid basen av injektorn med en ring-klipp verktyg. Spara låsringen. Lossa injektor med en socket och ratchet tills det snurrar i injektorn porten på grenröret.
5

Fäst en injektor avdragare på änden av injektorn. Montera stjälkarna av verktyget mot samlingsröret vid vardera sidan av injektom. Håll verktyget på plats med ena handen när du vrider handtaget medurs tills stjälkarna kvar.
6

Skjut en längd av 1/2-tums röret på handtaget som en hävstång. Vrid handtaget medurs med röret för avlägsnande av injektorn.
7

Montera spetsen på nya RE531334 insprutningsmunstycket i gummit koppen på en injektor installationsverktyg. Montera den stora änden av injektorn i porten där den gamla injektorn avlägsnades.
8

Skjut cirkulära drivrutinen på installationen verktyget upp stången till basen av handtaget. Håll i handtaget med ena handen samtidigt som du skjuter föraren nedåt på spindeln flera gånger med måttlig kraft som sittplats injektorn i hamnen. Ta bort verktyget från spetsen av injektorn.
9

Dra injektorn med hylsa och spärrskaft. Om injektorn snurrar och inte åt, är det inte helt an mot den övre kanten av trådarna i hamnen. Sätt tillbaka installationen verktyget och säte injektorn. Dra den med hylsa och spärrskaft.
10

Montera sparade sekundära ringen vid basen av injektorn med ringen-klippet verktyg. Anslut värme-signalledningen till injektorn. Sätt tillbaka enheten luftrenaren och anslut alla slangar, som är nödvändiga. Montera motorkåpan på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75751.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.