Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

DIY: Installera en Fender Vent

fender vent på alla fordon är helt enkelt kosmetisk. Mekaniskt, tjänar dessa ventiler inte ett syfte på ditt fordon. Om du vill installera en ny fender vent, kan du göra det med lite krångel och minimal kunskap om bilen. Om du gör bort fender vent och inte ersätta det, kommer du att lämna hål i framskärmen och bilen kommer att se ut som det saknas något. Eftersom detta är en stick-on stycke, har du en begränsad tidsram och att få den nivån innan limmet blir hårt. Saker du behöver
plastkil
Ny fender vent
Lim
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en väl upplyst område så ryggen fender får tillräckligt ljus. Stäng av bilen så det finns ingen chans att det rör sig medan du arbetar med den.
2

Använd en plast kil för att få mellan stänkskärm och kanten på framsidan. Om du använder en vanlig skruvmejsel, kan du repa lacken.
3

Edge dig runt ventilen tills du lossar den från limmet. Dra vent bort av fender.
4

Lägg limmet till den nya fender vent. Se till att du inte använder för mycket lim som det kommer att komma ut på sidorna av ventilen och följa fender skapa en enda röra.
5

Applicera utlopp för fender i samma position som din sista vent. Tillbaka upp efter ventilen har installerats. Rätta någon ohederlighet till ventilen, om det behövs.
6

Använd en trasa för att torka upp eventuellt överflödigt lim kommer ut på framsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75737.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.