Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Case Jeep Transfer Mount

Byta fästet överföring fallet på en Jeep Wrangler kommer att eliminera rörelse i drivlinan. Jeep överföringsfallet montering är en kombination fäste som stöder överföringen och överföringen fallet tillsammans. Fästet är gjord av gummi och stål, och separation av berget är vanligt. När fästet separerar, överföring och överlåtelse fall börja röra sig under acceleration och retardation, vilket orsakar buller och vibrationer under Jeep. Om den lämnas obehandlad, kan skador på drivlinan inträffa. Du kan köpa ett nytt fäste från Jeep eller på de flesta bildelar butiker. Saker du behöver
Jack
Metric Hylsnyckelsats
Metric skiftnyckel som
Ny växellåda /överföringsfallet mount
Visa fler instruktioner
1

Position en domkraft under överföringen av din Jeep att stödja överföringen och överföringen. Leta reda på de fyra bultarna i mitten av fördelningsväxeln släpplåten som bibehåller botten av sändnings /fördelningsväxeln mount. Ta bort muttrarna och brickorna från dubbar med en spärr eller uttag.
2

Lokalisera skidplate fästbultar som springer nerför rambalkar. Det finns sex bultar totalt, tre längs varje sida. Lossa muttrarna på alla sex bultar med en socket och ratchet, sedan ta bort muttrarna för hand samtidigt som du stöder skidplate. Sänk plattan till marken och sätta den ur vägen.
3

Leta reda på de fyra skruvarna för sändning /överföring fallet fäste som fäster den till transmissionen. Ta bort de fyra skruvarna med en hylsa och spärrskaft. Ta bort fästet och kassera den.
4

Montera den nya växellådan /transfer case mount på transmissionen och installera de fyra bultar. Dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Placera överföringsplattan fallet sladda under jeep och rikta in skruvhålen. Montera de sex bultarna som stöder skidplate på ramen av Jeep.
5

Dra hasplåten montering bultar med en socket och ratchet. Montera muttrarna på de fyra monteringsnitarna från överföring /transfer case mount. Dra åt med en hylsa och spärrskaft.
6

Avlägsna domkraften från under överföringen och provköra Jeep. Den nya mount kommer att eliminera alla eventuella rörelser som var i drivlinan om den är korrekt installerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71752.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.