Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter backspegeln i en Chevy Aveo

När backspegeln i din Chevy Aveo äntligen ger efter för misshandeln att solen har gett det under de senaste åren och rasar till golvet i bilen, är det viktigt att ersätta den i tid. Om inte, då du riskerar att ticketed av brottsbekämpningen, och du ökar dina chanser för en olycka. Många människor tar denna reparation till ett garage eller återförsäljare och betala mycket mer än det kostar att reparera det hemma. Saker du behöver
Alkoholservetter
Lim godkänd för backspegel fastsättning
Flat rakblad
Shade
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Chevy Aveo i skuggan så att vindrutan svalna. Lim kommer inte riktigt hålla sig till en varm vindruta. Om skuggan inte är tillgänglig, sedan vänta på kvällen, när vindrutan har haft tid att svalna.
2

Skrapa eventuellt lim från vindrutan med en platt rakblad. Om det inte lossnar lätt, då våta limmet med en alkohol dyna och skrapa igen med rakblad.
3

Skrapa lim off av vindrutan fäste som är ansluten till bakifrån fönster. Använd ett rakblad för att skrapa rent. Om limmet inte lossnar lätt, då våta limmet med en alkohol dyna och skrapa igen med rakblad.
4

bort vindrutan fäste som är ansluten till backspegeln, hjälp en insexnyckel. Placera backspegeln utanför sidan. Det kommer inte att användas igen förrän fästet har placerats tillbaka på vindrutan.
5

Rengör både monteringsplatsen på vindrutan och backspegeln fäste med en alkohol dyna. Detta kommer att se till att varken monteringsytan har något fett eller limrester kvar.
6

Applicera en liten mängd lim på baksidan av fästet och placera konsolen på glaset. Se instruktionerna på limmet behållaren för torktider, eftersom dessa tider varierar beroende på tillverkare.
7

Montera backspegeln på fästet genom att dra åt insexskruven ner, och justera spegeln till önskad position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71666.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.