Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man dödar Buggar i en gammal bil som har stått parkerad på ett tag

Utmaningen att bli av buggar i en bil är ett effektivt sätt att döda insekter samtidigt som interiören. Vissa insektsmedel kan skada stoppning och instrumentpaneler. Dessutom vill du inte lämna en obehaglig lukt i bilen efter buggar är borta. Det finns några effektiva metoder för att utrota och ta bort buggar från en bil, även om det har varit parkerad på ett tag. Instruktioner
1

Rengör din bil interiör. Avlägsna alla matrester, skräp och annat skräp. Vakuum väl. Torka alla ytor med en klädsel renare. Detta kommer att ta bort insekter ägg som kunde kläcks senare, och det kommer att störa några häckande insekter.
2

Värm upp din bil. Extrem värme dödar de flesta insekter. Om du kan hitta en varm lokal, parkera bilen där och rulla upp fönstren. En temperatur över 140 grader kommer att döda de flesta buggar. Vakuum efteråt för att ta bort döda insekter.
3

Frys din bil. Om du bor i ett kallt klimat, parkera bilen på den kallaste platsen du kan hitta. En temperatur av ca 20 grader under noll kommer att döda de flesta av insekterna. Låt fönstren ner om det inte finns någon nederbörd, så att bilen kommer att få så kall som möjligt.
4

Fumigate med koldioxid. Detta är den gas som tillför fizz till sodavatten. Ställ en florist där han får sin koldioxid för gasning, eftersom florister använda denna gas på växter de är om leveranstid eller leverera. Det kommer inte att lämna en lukt i din bil, och om du luft ur fordonet innan körning, kommer det inte finnas några farliga ångor för dig att andas.
5

Spray lavendelolja. Detta dödar vägglöss. Du kommer att ha en lavendel doft i bilen ett tag, men det är inte skadligt att andas. Spraya sätena, täcker sits och armstöd med lavendelolja. Vakuum efter några timmar för att ta bort alla döda vägglöss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75712.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.