Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Motor Lyft Verktyg

När en bil måste ha omfattande reparationsarbeten avslutats, eller när en bils motor behöver bytas ut, måste en bilmekaniker använder en motor-lyftverktyg. Beroende på den totala storleken och vikten hos en motor, kan det vara nödvändigt att använda den tunga mobila golvmunstycke kranlyft som kan lyfta upp till 6000 pounds. Handla Crane Quick-Lift Pump

Utrustad med en lång kedja bifogas viktigaste hooking enhet som hjälper till att lyfta en bils motor från bilens främre del, innehåller Shop Crane Quick-Lift Pump också en åtta -tons hydraulisk kolv. Mekanikern kommer att ansluta kedjan på bilmotorn Efter att alla skruvar och muttrar från motorns metall bas. Den bilmekaniker kommer sedan lyfta bilen motorn ur bilen med hjälp av åtta tons hydraulcylinder enhet och kommer att placera motorn bort från bilen och in till mekaniker arbetsområdet.
Folding Shop Crane

Gjord av en tung stål metall konstruktion, innehåller fällbara butiken kranen sex uppsättningar hjul utrustade på huvudramen. Detta kan bilen mekaniker att driva detta verktyg motor lyft i rätt läge över bilen motor som måste dras. Innehållande en lång metall arm som är utrustad med en haka kran, kommer mekanikern fäster denna kran till bilens motor och kommer då dra ner på verktygets metall handtag placerat på baksidan av verktyget för att lyfta motorn upp.
Addera Kraftöverföring Lift med vridbara plattan

Byggd med förmåga att stödja en bilmotor väger över 1,250 pounds, är Kraftöverföring Lift med vridbara plattan utrustad med fyra uppsättningar av hjul som gör det möjligt för mekanikern att flytta detta verktyg till önskad position. Mekanikern sänker textning plattan direkt bredvid bilen motorn som dras för att flytta den till rätt plats så att motorn kan repareras.
Heavy-Duty Mobile Floor kran

innehållande tre separata boom positioner som gör att mekanikern att korrekt placera verktyget över bilmotorn, är det Heavy-Duty Mobile Floor kran konstruerad av ett hårt stål. Med ett huvud kran utrustad med en kraftig krok utformad för att gripa en stor bil eller lastbil motor, innehåller denna lyftverktyget också en fjärrkontroll motorstyrning som en mekaniker använder för att flytta motorn på plats efter att fästa kroken på motorn kropp.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72552.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.