Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Compac Geneve indikator Specifikationer

Compac har tillverkat mätinstrument som ringa indikatorer, testa och ring lopp mätare sedan 1940-talet. Ursprungligen grundades som ett självständigt bolag i Genève, Schweiz, har företaget fusionerades sedan med Tesa Avdelningen för Hexagon Metrology i Renens, Schweiz, som också producerade Bestest, Tesatast och Interapid indikatorer. Compac Test Indikatorer

Compac producerar två typer av test-indikatorer, inklusive den inre revolutionen (standardsortiment) modell och multipel revolutionen (lång räckvidd) modell. De enda revolution indikatorer produceras i en tum-läsning horisontell modell och en metrisk horisontell modell. Var och en är tillgänglig i en rad olika graderingar: så små som 0,0005 millimeter (mm) och så stora som 0,01 mm och totalt intervall så liten som 0,2 mm och så stora som 0,8 mm. De multipel-revolutionen indikatorer finns också i tum-läsning och metriska horisontella modeller, med både vertikala och parallella kapaciteter i ett brett spektrum av specifikationer. Addera Compac indikatorklockor

Compac producerar tre varianter av indikatorklockor, inklusive små ratten (40 mm), stora ratten (58 mm), och långsiktiga (25 mm och mer) modeller. De små-indikatorklockor kommer i ett liknande utbud av tum-läsning och metriska modeller som test indikatorerna. De finns också tillgängliga i vattentäta och högupplösta aspekter. De stora uppringning och långväga modellerna är båda endast som metriska modeller. En mängd lug ryggar finns tillgängliga, inklusive metall tillbaka med 8 mm fast skaft för alla 58 mm modeller och släpa tillbaka på och utanför centrum med .25-tums hål för alla 40 mm modeller.

Dial Bore Mätare
Finns i olika graderingar.

Compac har producerat dial bore mätare både i tum-läsning och metriska modeller, men vid tidpunkten för denna artikel endast metriska modeller är fortfarande i produktion. Dessa indikatorer består av två delar: mäthuvudet och ratten borrningen indikatorn, som båda kan anpassas till en rad olika specifikationer. Ratten bar indikatorer finns i graderingar av .002 mm, .001 mm och .01 mm i standardformat, liksom i små urtavla format på .002 mm och 0,001 mm. Mäthuvudena komma så bred så små som 3,75 mm och lika bred som 500 mm.
Historia Compac Indikatorer

Under 1950 och 1960, Compac i Genève produceras den bästsäljande import av indikatorer och ringa håltolk er i USA, säljs under namnet Alina. I Europa har dessa samma indikatorer säljs under namnet Parvus. På 1970-talet började den nuvarande Compac modellerna produktion och har varit nästan exakt samma sedan starten. De har även sålts under namnet Mercer i Storbritannien och som SPI i USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75711.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.