Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vilka verktyg behövs för en liten reperatör?

Liten motor reparation omfattar arbete med båtar, motorcyklar, gräsklippare, cyklar smuts och fyrhjulingar. När en motor behöver repareras, mekanik behöver specialverktyg. Den typ av verktyg som krävs är beroende av storleken av motorn och den typ av reparation. De flesta reparationer kräver samma grundläggande verktygen varje liten motor reparation mekaniker bör ha tillgång till. Handverktyg

Handverktyg är de som används mest för liten motor reparationer. Eftersom de är mindre, portabel och bekväm att använda, de är en stapelvara i någon mekaniker verktyg försörjning. Handverktyg är särskilt viktiga för att ta bort eller säkra delar i små, trånga utrymmen med en motor. De vanligaste handverktyg är skiftnycklar, tänger och skruvmejslar.
Elverktyg

Mer komplicerade reparationer kan kräva användning av elverktyg, såsom borrmaskiner, slipmaskiner och elektriska skruvdragare. Borr-och slipmaskiner används för att göra justeringar i delar för bättre passform och elektriska skruvdragare bidra till att undanröja och säkra muttrar och bultar snabbare.
Diagnostic Tools

Eftersom motorproblem måste diagnostiseras innan reparationer kan påbörjas, diagnostiska verktyg är viktigt. Diagnostiska verktyg allt från kompakta, små enheter till stora, sofistikerade, stationär utrustning. Reparera mindre motorer kan kräva användning av båda, men kompakta, bärbara enheter är mer fördelaktigt för mekaniker som reser. Mindre diagnostiska enheter inkluderar verktyg som används för att upptäcka dåliga motordelar och motorer tuning, såsom komprimering mätare, amperemetrar, voltmetrar och datoriserade analysatorer motor.
Andra verktyg

Vissa reparationer kräver användning av en mekanisk domkraft som används för tunga lyft. Jacks är särskilt viktiga för att komma åt delar av motorn som sträcker sig under ett fordon. Små mekaniska domkrafter är bärbara och kompakta, medan stora hydrauliska domkrafter stabiliseras och bäst i en butik atmosfär. Dessutom är säkerheten en fråga när det gäller motor reparation, speciellt när elverktyg eller enheter med elektrisk ström är i bruk. Av denna anledning bör mekanik har alltid skyddsglasögon och arbetshandskar närheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73266.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.