Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur felsöker jag en Toyota SR5 FWD Pickup gratis?

Toyota SR5 FWD är en pickup spår som tillåter människor att dra eller bogsera släp, båtar, eller till och med andra bilar. Om du har problem med din SR5, finns det några saker som du kan göra innan du betalar för en mekaniker att titta på fordonet över. Vanliga frågor finns i batteriet, bränsletanken, och kylsystemet på lastbilen. Du behöver inte spendera pengar för att få din SR5 tillbaka på vägen. Du kan göra det själv med lite krångel. Saker du behöver
Tänger Bränsle
Soda
Stålborste
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Sätt in nyckeln i SR5 och vrid det så de elektriska instrumentpanelen tänds. Kolla över bränslenivån i lastbilens bensintank. Om bränslenivån är låg nog för att trucken inte att starta, fylla bensintanken med bränsle. Om instrumentpanelen inte tänds, måste du kontrollera ditt batteri.
2

Pop huven till SR5 med huvfäste under ratten. Öppna huven och engagera huven staven för att hålla huven upp. Kolla över batteriets anslutningar. Batteriet är den svarta lådan med en svart och röd terminal kommer ut av det. Använd ett par isolerade tänger för att dra åt anslutningen.
3

Rengör batteripolerna om du hittar några korrosion på dem. Du kan rengöra kontakterna med en stålborste lite läsk. Karbonatiseringen från läsk kommer att äta bort korrosion. Sätt terminalerna tillbaka till batteriet och sedan försöka starta bilen.
4

Kontrollera över kylsystemet om du har problem med din SR5 överhettning. Den kylvätsketanken är på vänster sida av motorblocket. Se till att du har tillräckligt med kylvätska så det är upp till markeringen på sidan av tanken. Fyll kylvätsketanken med tillräckligt kylvätska så den når fyllningen linjen.
5

Klättra under lastbilen och lokalisera startmotorn på höger sida av motorn. Detta är en liten svart låda. Har en vän slå på tändningen. Om du hör ett surrande ljud från startmotorn, måste du ha en professionell ersätta den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75309.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.