Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fyller jag i Transmission Fluid på en handbok 1996 Volkswagen Golf?

Kontrollera nivån transmissionsolja på 1996 manual Volkswagen Golf när kontroll av andra vätskenivåer i motorn. Lägga transmissionsolja till Golf kräver en särskild enhet lite gjorts speciellt för Volkswagens som kan köpas i de flesta bildelar butiker. Utföra denna rutin underhåll håller växlarna skiftar smidigt och förhindrar kostsamma skador på transmissionen. Saker du behöver
Jack
4-quart pan
VW drivstycket
Hylsnyckel
Fluidpump
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen i 5 till 10 minuter för att värma upp motorn en aning. Att göra detta ger ett mer exakt läsning av fordonets transmissionsolja nivå. Jack framsidan av bilen upp för att enkelt komma undersidan.
2

Skjut under bilen och leta reda på växellådan, vilket är en rund metallbehållare nära mitten av bilen med två skruvar, en i framför och en bakom. Placera pannan under den bakre bulten att fånga någon vätska som kan fly.
3

Montera VW drivstycket i hylsnyckel. Avlägsna den bakre bulten, som är pluggen. Titta på nivån av vätska i fyllningshålet, det bör ligga mot botten av hålet. Om det inte är i nivå med hålet, lägga transmissionsolja är nödvändig.
4

Placera röret i fluidpumpen i påfyllningshålet och pumpa flaskan att leverera transmissionsolja till växellådan. Stanna när vätskan börjar sippra ut.
5

tillbaka pluggen och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73183.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.