Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur klippa topparna av en lastbil säng Liner

Bed liners kommer i plast, gummi, och målade-på sorter men alla tjänar samma syfte: de skyddar din lastbil eller fordonet från skada. Liners fungera som en kudde vid lastning och lossning av föremål, och skyddar flaket från regn, smuts och skräp. Ibland kräver skador att fodret bytas ut eller skäras. Vid andra tillfällen, anpassade tillägg till din säng kräver anpassade modifiering av sängen liner. Cutting en liner kräver mycket få verktyg och tar bara några minuter. Saker du behöver
Clamps
träklossar
Maskeringstejp
Penna
Oscillerande verktyg
Sandpapper, 80 - till 100-grit
Visa fler instruktioner

1

Mät området som ska klippas. Om du ska såga läppen bort av fodret, skall mätningar inte behövs. Om du ska såga hål i fodret, mäta platsen för varje hål i förhållande till framsidan av liner med bredd och djup. Med fodret fortfarande installerat, kan du spåra lätt mätningarna från lastbilen till fodret utan att mäta, men vara noggrann när du gör det.
2

Lyft fodret från fordonet. De flesta liners lyft rakt ut ur fordonet eller glida ut ur fordonet. Om din är fäst vid kroppen, skruva isär alla fästbultar innan du lyfter eller glider ur fodret.
3

Stabilisera det område som ska klippas med klämmor och blockerar trä som behövs. Se till att ingenting är i vägen för de skärande verktygen.
4

Markera det område som ska klippas. Använd maskeringstejp för att täcka den linje som du kommer att skära, att skydda ytan av fodret från skador. Använd en penna för att beskriva ditt klipp ovanpå bandet.
5

Klipp ut den del av fodret med en oscillerande verktyg. Håll oscillerande verktyget försiktigt och spåra linjen på bandet tills snittet är klar.
6

Ta bort tejpen och lätt sand klippkanten. Cut plast är skarp. Sand området med 80 - till 100-slippapper för att ta bort grader och jämna ut snittet. Byt sängen liner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73177.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.