Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur felsöker jag en Defroster på en 79 Oldsmobile?

Du kan felsöka defroster i en 1979 Oldsmobile själv utan huvudvärk att hitta en mekaniker och att behöva fatta ett beslut om reparationer på plats. Det finns en möjlighet att du kan behöva en voltmeter för att felsöka din bil. Detta kan köpas på någon Biltema. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens kylvätskenivån. Den varma luften från en bil defroster kommer från motorns kylvätska. En låg kylvätska nivå skulle kunna orsaka en brist på värme från defroster. Kontrollera även att värmeelementet inte är inkopplad. Den kylvätska flödar genom värmeelementet att värma defroster.
2

Kontrollera om vakuumslangen är fristående eller skadad. Om det är, kan denna hålla dörrarna från att arbeta och orsaka en brist på kontroll i luft riktning. Kanaler är ansvarig för att flytta luften värmeelementet i passagerarkabinen av bilen. Vakuum-drivna dörrar är ansvarig för inriktningen av luftflödet inuti kanalerna i de flesta fordon. Kontrollera filtret kabinen luften, alltför. Om luften i kabinen filtret är fullt av skräp, kan detta också leda till ett minskat flöde av luft.
3

Använd bilens handbok som vägledning för att hitta säkringsdosan och även att lära korrekt positionering för fläkten säkringen. Kontrollera inuti säkringsboxen för att bedöma fläkten säkringen. Använd voltmetern för att se till att fläkten är jordad och kan få effekt om säkringen är oskadad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74846.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.