Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar min backspeglarna på min bil

sidospeglar är en viktig del av varje bil. Dessa speglar kan du säkert se bakom och vid sidan av dig när du kör. Emellertid sidospeglar lätt skadas, eftersom de sticker ut från sidorna av bilen och kan knäckas eller brytas. Backspeglarna är så viktigt när man kör att byta en sprucken sidospegel kan hjälpa dig att undvika olyckor. Glaset delen av din sida spegel är lätt att byta på bara några timmar. Saker du behöver
ersätter spegel
Handskar
skruvmejsel
brukskniv
Adhesive Remover Review silikon täta
Caulk pistol
Målartejp
Visa fler instruktioner
1

köpa ett nytt spegel för sidan spegeln på bilen. Dessa speglar kan beställas online eller från en Biltema.
2

försiktigt bända sprucken eller trasig spegel från sidan spegeln plattan. Använd handskar för att skydda dig från det trasiga glaset. Använd en liten skruvmejsel för att bända upp bitar av spegeln. Skrapa kvarvarande lim från sidan spegeln med en mattkniv eller lim remover.
3

Ladda en tub med silikon täta till en täta pistol. Skär av toppen på tuben och sprida en kvarts storlek mängd av täta på sidan spegeln plattan.
4

Tryck ersättning spegeln försiktigt på plats på toppen av silikon täta. Tape spegeln på plats med maskeringstejp. Detta kommer att hålla spegeln medan caulk torkar.
5

Låt silikon täta torka i cirka fyra timmar. Ta bort maskeringstejpen och rengör spegeln före användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74977.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.