Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Harley-Davidson Inre kåpa

Den "kåpan" är vinden barriären på framsidan av Harley Davidson touring modeller och andra motorcyklar. Och har den "kåpan" en framsida och en baksida: "Den yttre kåpan" vetter mot vägen, parkering mätaren eller bromsljus och "inre kåpan" alltid är vänd mot föraren. För att ta bort den inre kåpan, måste du ta bort den yttre kåpan först. Saker du behöver
Handdukar
Torx drivrutiner
Open end skiftnycklar
Skruvmejslar
Matchbook täcker
Visa fler instruktioner Review bort Yttre kåpa
1

hänga handdukar över framskärmen att skydda lacken. Ta bort de tre yttre spackling skruvar precis under vindrutan med en Torx chaufför.
2

Ta bort de två inre spackling skruvar precis ovanför vindavvisare med en Torx drivrutin
3

Vrid styret åt höger. Ta bort den yttre formplåten skruven under vänstra sidan av formplåten lock med en Torx drivrutin. Vrid styret åt vänster och ta bort kåpan skruven under höger sida av kåpan locket med en Torx chaufför.
4

Luta yttre kåpan framåt. Ta trådkopplingsdonet på baksidan av strålkastare montering genom att klämma de två yttre flikarna.
5

Lyft spackling med strålkastarenheten av motorcykeln. Lyft vindrutan av cykeln.
Ta Inre kåpa
6

Dra isär stift och uttag halvorna av halvljus och blinkers kontakter.

7

Lossa skruvarna som fixerar halvljus fästet till den övre och nedre fästen gaffel med en Torx drivrutin. Ta bort halvljus församling från motorcykeln.
8

Vrid tändningsnyckeln till "låsa upp." Vrid tändningen vredet till "tillgång".
9

Tryck ner avtryckaren med en skruvmejsel. Vrid nyckeln moturs 1/6 varv. Ta tändningen ratten.
10

Lossa brytaren muttern med en öppen ände socket och hylsnyckel. Ta växeln muttern, uttag och krage från posten med en öppen nyckel.
11

Dra Chrome kjol från den inre kåpan.
12

Lossa kopplingskabel justeringen och lås muttrar nära mitten av kopplingen kabeln med två öppna änden skiftnycklar tills kopplingen kabeln är slak.
13

bort låsringen från ledtapp spåret längst ner kopplingshandtaget fästet med en liten skruvmejsel. Ta svängtappen.
14

Ta bort fästet kopplingen från styret klämma med en Torx drivrutin. Ta kopplingshandtaget från kopplingshandtaget fästet.
15

Ta förankringspinnen och kopplingsvajern ögla från kopplingshandtaget. Mata kopplingen kabel och kabel ögla genom den inre kåpan genomföringen till framför motorcykeln.
16

Vik en tändsticksask lock i fjärdedelar. För in den vikta locket mellan bromshandtaget och spakfäste för att undvika skador på gummiskydd och kolv av främre stoppljus switch. Harley-Davidson rekommenderar "5/32 tum tjock kartong insats."
17

Ta bort de övre och nedre skruvar brytarhus med en Torx drivrutin. Ta bort huvudcylinder bostäder med en Torx chaufför.
18

Ta greppet gasreglaget från slutet på styret med en skruvmejsel. Ta gasreglaget och tomgång kablarna från husen för hand.
19

Mata gaspådrag och tomgång styrkablar genom den inre kåpan genomföringen till framför motorcykeln. Dra isär cigarettändaren spade kontakter.
20

Ta bort högtalaren adaptrar från den inre kåpan på båda sidor av motorcykeln med en Torx chaufför.
21

Dra isär sammankoppla kabelstam från voltmetern och bränslemätaren. Fri den inre kåpan från formplåten fästet genom att lossa de fyra insexskruvar med en Torx drivrutin.
22

Sprid botten av den inre kåpan för att befria den från tapparna i den nedre gaffelförbindningen fästet. Sprid botten av kåpan fäste för att frigöra den från samma dymlingar.
23

Höj inre kåpan och kåpan fäste ihop och dra isär dem. Avlägsna den inre kåpan från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75291.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.