Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Injector på en 1984 300 ZX

Den 300ZX är en sportbil som Nissan sålde i USA 1984-1996. 1984 modellerna hade 2,0-liters och 3,0-liters motorer, och vissa enheter hade också turboladdare. Alla versioner av 1984 300ZX har bränsleinsprutning, som levererar bränsle och luft till motorn i ett exakt förhållande. Bränsleinsprutaren i en 1984 Nissan 300ZX är åtkomlig från motorrummet och ligger ovanpå motorn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Shop handduk
Bränsleinsprutare isolatorer
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn och ta bort säkringen för bränslepump i säkringsboxen. Låt motorn att stanna och starta motorn för att säkerställa att det inte kommer att starta. Slå av tändningen när du har tagit bort allt bränsle ur bränslesystemet. Byt ut säkringen till bränslepumpen.
2

Lossa elkontakten från bränsleinjektom, och strömkabeln kopplas bort från ledningarna klämman på bränsleslangen. Ta bort slangen från locket på vipparmen. Koppla loss vakuumslangen från tryckregulatorn och lossa röret till luftregulatorn.
3

Placera en butik handduk under bränsleröret att fånga utspillt bränsle. Koppla linjen bränsletillförseln och bränsle returledningen från bränsleledningen.
4

Demontera bultarna för bränsleledningen och fästskruvarna för insprutare med en hylsnyckel. Loss hela bränsleinsprutaren från motorn, inklusive bränsleinjektorerna, bränsleledningen och tryckregulator. Lossa klämmorna för slangen på bränsleledningen och separera bränsleledningen från insprutare.
5

Inspektera nya isolator brickor för bränsleinjektom att se till att de inte har några skrubbsår. Montera nya isolatorn brickor till den nya insprutare så de bildar en lufttät tätning. Montera de nya bränsleinjektorer genom att vända stegen två till fyra. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74461.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.