Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Corvette Headlight Problem

Chevrolet Corvette är en av de banbrytande sportbilar designade av General Motors 1953. Dess eleganta tvådörrars designen fängslade hjärtan amerikanska bil ägare och omedelbart blev affischen bilen för den amerikanska bilindustrin. Medan Corvette är känd för sin snabbhet och estetisk skönhet, är det också benägna att vissa frågor, bland dem är strålkastare problem. Problem

Corvette är känd för sin långvariga motor styrka och hållbarhet, men när det börjar att bryta ner, strålkastarna är ofta den komponent som tar första slaget. Det har förekommit klagomål bland vissa Corvette ägare om svårigheter att vrida på strålkastarna. I dessa situationer, kommer de tänds fint, men när att stänga av dem, strålkastaren motorn fortfarande går under 10 till 15 sekunder innan lamporna faktiskt avskuren. Dessutom producerar kör motorn ibland en rigg ljud som strålkastarna är avstängda.
Orsaker

En orsak strålkastare frågor kan spåras till deras interna montering. Om du pop öppna inre montering av bilens strålkastare, är det inte ovanligt att se till att den omgivande plasten mätaren inuti motorn redan är tuggat av på grund av överexponering för värme. Eftersom den trasiga mätaren kan inte riktigt reglera motorns funktioner, ger det en rigg ljudet som det avstängt, och i sin tur tar en längre tid att stänga.
Response

Tillverkarna av Chevrolet Corvette förklara problemet som en slitage fråga, och som en följd av dåligt fungerande strålkastare är föremål för reparation och ibland byte. Eftersom Corvette är en vanlig bil i USA, det finns ett antal servicecenter som tillhandahåller reparations-och ersättningsinvesteringar för bilens trasiga strålkastare.
Reparation

Även strålkastare reparationer är inte så dyrt som motorproblem, vissa ägare föredrar att fixa strålkastarna på egen hand för att spara pengar. Ibland motorn endast genererar en rigg ljud eftersom det har torkat av fett, och detta kan lätt åtgärdas genom att tillämpa fett eller någon annan kompatibel motor smörjmedel på motorn. Trasiga mätare fastställs genom användning av epoxi, och de kan hålla mätaren på plats för ett antal år innan komplett byte krävs.
Effekter

strålkastare problem kanske inte verkar så allvarligt som andra frågor som Corvetter, bör de undersökas så snart som möjligt för att undvika komplikationer till följd av frågan. Även strålkastare problemen inte kommer inledningsvis att utlösa ett totalt sammanbrott, kan de medföra säkerhetsrisker som lätt kan undvikas genom att ta bilen till en serviceverkstad för en snabb, rutinmässig reparation. Detta kommer att säkerställa att du inte utsätter dig själv eller dina passagerare i fara i händelse av att strålkastarna börjar fel när du kör i mörker, och att bilen inte lider ytterligare skador till följd av att försumma att reparera din strålkastare.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71377.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.