Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur sänka Stötdämpare för Harleys

Fördelen med lägre chocker är att kortare ryttare fötter lättare kan röra marken. Traditionell, bör utanpåliggande stötdämpare på någon Harley inte demonteras utan måste bytas ut som en enhet. Sportster chocker är oftast 13.5 inches lång. Replacement chocker finns i 11,5, 12, 12,5 och 13 tums längder. Detta är hur man byta ut dem. Proceduren är i huvudsak samma för alla Sportsters, alla Dynäs och alla touring modeller. Saker du behöver
Motorcykel jack
Box skiftnycklar
hylsnycklar
Allen skiftnycklar
gänglåsningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Raise Harley på en motorcykel jack tills den bakre däcket är igång. Detta underlättar tillgång till insidan av den bakre stänkskärmen. Kontrollera att motorcykeln är stabil.
2

bort båda sadelväskor. Håll muttern inuti fender med en fast nyckel och vrid skruven huvudet i din sadelväska med en hylsnyckel om du har bult på väskor.
3

Ta bort båda bultarna som håller båda sadelväskor. Rädda muttrar, bultar och brickor från båda påsarna för återanvändning.
4

bort insexskruven och brickan på fender fliken på baksidan av din plats om du har kasta-over väskor. Ta bort sadeln sedan bort kasta över väskor.
5

Sänk motorcykeln uttaget tills båda däcken är på marken och båda stötdämparna är avslappnad. Lämna jack förhöjda tillräckligt så cykeln är upprätt och vilar på domkraften istället lutar kvar på handvändning montern.
6

Immobilisera lägre chock muttern på någon av stötdämparna med en fast nyckel. Lossa den undre chocken monteringsbulten med en insexnyckel. Demontera skruven, muttern och brickan och spara för återanvändning.
7

Lossa övre chock monteringsbulten med en insexnyckel och ta bort övre chock montering bult, bricka och lock. Spara denna hårdvara för återanvändning.
8

Ta motsatt stötdämpare med samma procedur.
9

Sänk motorcykeln jack ungefär två inches. Applicera gänglåsning till den undre chocken monteringsbulten och börja installera kortare, absorbatorn ersättare chock med samma nedre bult, bricka och mutter.
10

Applicera gänglåsning på den övre chock monteringsbulten och avsluta installerar kortare absorbator ersättare chock med den övre bulten, brickan och locket. Upprepa samma procedur på motsatt sida av motorcykeln.
11

tillbaka sadelväskorna behov. Sätt tillbaka sätet så behövs. Helt sänka och ta motorcykeln jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74908.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.