Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Honda Fit Problem

Kallad Honda Jazz i Japan och Europa, femdörrars halvkombi subcompact fordon infördes till Förenta staterna under 2006 för 2007 års modell. Med ett kompakt yttre utseende, den har skillnaden av att vara rymlig på insidan. Dessutom var det utformat som ekonomiskt, men ändå sportig. Honda Fit omarbetades 2009, vilket inleder bilens andra generationen. Krockkuddar fram

Några 2007 Honda Passar har redan haft problem med för tidig korrosion av kablaget för åkande Detection System (ODS) och den åkande ställning detektionssystem (opds). Detta beror på att de två systemen körs under mattan på förarsidan brädan, vilket gör dem känsliga för salt. Under snörika vintrar, täckte snön skor smälter och vattnet kan tränga in i mattan och därmed nå selen. Korrosion kan göra kabelbrott och orsaka SRS (Supplemental Restraint System) indikatorn att lysa. Detta kan förhindra att bilens krockkuddar att använda i händelse av en bilolycka. Återförsäljare kan inspektera och byta ut selen kostnadsfritt.
Felaktig Kontaktinformation

Några Honda Passar kanske har felaktiga kontaktuppgifter för fordonssäkerhet hotline för National Highway Traffic Safety Administration. Ägare kan kontakta Honda att skicka dem rätt information, och med instruktioner för att sätta i kortet i den "Reporting säkerhetsbrister" i bilens instruktionsbok.
Engine

under kallt väder månader, kan använda motorvärmare förvirra Fit s drivsystem kontroll modul (PCM). Detta inträffar när den jämför temperaturen inloppsluften med det av motorn. Detta kan åtgärdas genom omprogrammering PCM. Några 2007 Honda Passar kanske har ett problem med passagerarsätet flyttar fram och tillbaka på grund av en frånkopplad kabel
Seat

. Detta kan kopplas, eller ersättas om det finns irreparabel skada.
Slutsats

tanke på att de äldsta Honda Passar tillverkades i 2006, har det funnits relativt få problem som rapporterats angående vilket fordon. De 2007 Passar tenderar att ha flest problem på grund av dem är en del av debut posten. Efterföljande poster i bilgenerationer itu traditionellt de brister som finns i deras föregångare. För nu skulle det allra senaste årsmodell vara vägen att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71392.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.