Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man bogsera med en bil dragkrok

Är du behöver för att bogsera en bil med din bil, men är osäker på hur man koppla in dem? Bogsering en bil är faktiskt inte så svårt. Det finns bara ett par viktiga saker du behöver veta. Kontrollera alltid att du är aldrig bogsering av ett fordon som är för stor för din bogsera fordon och kör inte så fort som vanligt. Om du bara uppmärksam på vad du gör, kan du lätt bogsera en bil med din bil. Saker du behöver
Bil bogsera Bära-frame dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Fäst bilen dragkrok på bilen som kommer att göra bogsering, genom att hålla bogsera bar parallellt med din bakre stötfångaren. Hook metallklämmor runt toppen av stötfångaren för att hålla dragstången. Haka lägre klipp på dragstången till botten av stötfångaren och dra slack ut genom att dra den överskjutande kedjan genom fästhål och låses fast genom att skjuta kedja i uttaget på stötfångaren skumt. Drag dragstången genom att vrida vingmuttrar på kedjan att dra åt resterande slack.
2

Fäst A-frame dragkrok till fordonet att bogseras genom att hålla basen av A-frame parallellt med den främre stötfångaren av fordonet som ska bogseras. Fäst metallklämmor på dragstången till toppen av främre stötfångaren för att hålla den på plats. Fäst lägre klipp till botten av stötfångaren och dra slack ur kedjorna genom att springa genom fästhål och låsa på plats, glidande kedja i kortplatser på stötfångaren och vända för att låsa. Dra A-frame dragkrok genom att vrida vingmuttern att dra slack ur kedjorna.
3

Move A-ramen på plats genom att ha någon sakta köra bilen för att dras in i position medan någon håller A-ram upp och dirigerar föraren på plats. Sänk A-frame socket bollen över skumt bollen på bilen stötfångare hitch på dragfordonet. När kulskålen helt sitter över DRAGKROK, dra åt skruven över ovanpå kulleden säkra. Anslut kedjor från A-frame till ramen för dragfordonet (detta är en säkerhetskedja).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71071.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.