Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Varför bromsljusen slutade fungera

Bromsljus är en viktig säkerhetsfunktion på bilar , lastbilar och andra fordon . Bromsar lampor som har slutat fungera behöver rättas till så fort som möjligt . Lyckligtvis har de flesta bromsljuset problem är lätta att diagnostisera och reparera . Bulb Problem

När ett bromsljus slutar fungera , är den vanligaste orsaken till att lampan har brunnit ut . Glödlampor är billiga och lätta att byta ut , som dock kan vara svårt på vissa fordon . Vissa bromsljuset höljen måste tas bort från utsidan , medan andra är tillgängliga bakom trim inuti bakluckan på bilen .
Trasig säkring
p Om alla ett fordons bromsljus sluta fungera på en gång , är den troligaste orsaken en trasig säkring . Instruktionsboken för fordonet kommer att leda bilägaren att placeringen av säkringslådan . Handboken kommer typiskt att ha ett schema över säkringsboxen ( ett diagram kan också finnas på säkringsdosan lock ) , vilket gör att bilägaren att snabbt lokalisera och byt säkring för bromsljusen .
Logga in Andra problem

Ledningar kan gå sönder eller lossna och orsaka problem med bromsljusen . En visuell inspektion av broms ledningar kan visa skadade områden som behöver reparation . Bromsljusen kan också misslyckas om glödlampa uttag blir för slitna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73807.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.