Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du tar dörrarna av en Jeep Grand Cherokee

Om du har en dörr med skador på din Jeep Grand Cherokee, kan du ta bort luckan för att reparera eller ersätta den. Gångjärnen är svetsade till kroppen av Jeep men dörren hälften av Gångjärnsbultarna till svetsade sektionen. Det finns bara fyra skruvar för att ta bort för att separera dörren från Jeep kropp. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren till din Jeep Grand Cherokee hela vägen, exponera gångjärnen mellan dörren och karossen . Om din Jeep har makt fönster, lås eller högtalare i dörren, kommer det att finnas en gummistövel kör från kroppen till dörren för att skydda kablage.
2

Skjut gummistövel tillbaka från dörren, dra i fliken på stöveln för att befria det från dörren. Lossa kontaktstyckena kablage genom att lossa flikarna och separera de två halvorna.
3

Leta reda på de fyra bultarna som håller fast dörrsidan av gångjärnet till kroppen sidan av gångjärnet. Cheferna för bultarna är inne i gångjärnen mot kroppen så om dörren inte är helt öppen, du kommer inte att kunna få en skiftnyckel på bultarna
4

Avlägsna fyra. bultar hårt nerifrån och arbeta dig upp till de övre bultarna. Dörren är tung och sjunker när du tar bort den sista skruven, så får en hjälpreda för att hjälpa dig i stabiliserande dörren om möjligt.
5

Avlägsna dörren från Jeep och ställ den någonstans säkert för nu. Om du tar bort någon av de andra dörrarna på din Grand Cherokee, upprepa denna process för varje företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72218.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.