Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter den övre kulleden på en 1969 Camaro

Den 1969 Chevy Camaro är en av de legendariska muskelbilar. Camaro var Chevy s konkurrenskraft svar på Ford Mustang. Den Camaro föddes i september 1966 då Chevy erbjöd den första 1967 modellen Camaro till salu. Den första generationens Camaro körde från 1967 till 1969. Den Camaro vädjade till många, och det kom utrustade med en inline sexcylindrig motor för dagligvaruhandeln-getter folkmassan och en big block Chevy motor för älskare muskel bil. Bilen var en förenad kropp konstruktion med en bult på framsidan stöta. Bilen blev också oerhört populär som en kort-track stock car. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Ordet jack Sida 2 sex-tums, kvadratiska träklossar
hjulblock
Hammer
Wrench set
Skruvmejselsats
Mini kvarn
Mejsel
Mejsel hållare
Punch
Vise griptång
Visa fler instruktioner
1

Park Camaro på en fast och jämn yta. Blockera bakhjulen. Lossa muttrarna på framhjulen ett halvt varv, men ta inte bort dem.
2

Placera en domkraft under den främre mittersta ramen på bilen, och höja de främre hjulen från marken. Ta bort framhjulen. Sätt träklossar under den nedre A-armar, och sänk domkraften att ta bilen ner på blocken.
3

Ta bort sprinten från slottet muttern på den övre kulleden. Lossa och ta bort den stora kronmutter från övre kulleden.
4

Slipa niten huvud av de fyra nitar som fixerar kulleden till den övre A-arm. Efter målning av niten huvuden, kommer tappen cirkel av niten visas. Använd en stans mindre än niten stift cirkeln att stansa niten ut från den övre A-armar.
5

Sätt en kulled pickle gaffel mellan toppen av spindeln och kulleden. Slå den bakre axeln hos pickle gaffel med en hammare för att frigöra kulleden avsmalningen av spindeln. Fäll upp den övre A-arm, och ta bort den gamla kulleden.
6

Installera den nya kulleden och gummistövel i den övre A-arm, med de medföljande skruvarna i stället för nitar. Dra åt de fyra små skruvar och låsmuttrar som håller fast kulleden till A-armen. Rikta kullänkens avsmalnande skaft med den övre spindeln hålet, och skjut in axeln i spindeln. Sätt slottet mutter på kulleden axeln, och dra åt den. Sätt i sprinten genom kronmuttern och sprida sprinten så att den hålls på plats. Thread fettet smörjnippel i kulleden.
7

Palla upp Camaro, satte framhjulen tillbaka på bilen, och dra åt alla muttrarna. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74522.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.