Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad som görs under en bränsleinsprutning service?

Många bilprodukter har hävdat att utföra fantastiska saker för bilar. De flesta av dessa har kommit och gått, men man har stannat eftersom det har hållit upp till alla sina påståenden. Denna tjänst kallas en bränsleinsprutning service, också brukar kallas en tre steg eller Fuel Induction service. Fördelar

Bränsleinsprutning tjänsten är utformad för att återställa ditt fordons bränsle körsträcka tillbaka till vad det var när fordonet var nytt genom att städa ut de sotavlagringar som blockerar flödet av luft och bränsle. Det kommer att återställa en jämnare tomgång och en mycket jämnare acceleration. En bränsleinsprutning tjänsten kan också förlänga livslängden på andra delar av bilen som det hålla dem rena och fria från klibbiga kolavsättningar.
Process
Inuti detta rör är miles-per -gallon-råna kol.

En bra mekaniker kan slutföra tjänsten ordentligt i cirka en timme. Han kommer att lägga ett renare bränsle system i din bränsletank, öppna intaget och skrubba spjällhuset med en lösning. Mekanikern kommer att köra ett vakuum linje direkt i insugningsröret av ditt fordon. En långsam stadig dropp, liknar en IV, kommer att flöda genom intag rengöra alla sotavlagringar från motorn. I vissa fall kommer det också att finnas en aerosol kan bifogas bränsleinloppsröret med en lösning för att rengöra skenan.
Så fungerar
Rena ventiler tillåter ett jämnt flöde av luft och avgaser.

Huvudkomponenten av bränsleinsprutningssystemet tjänsten är den IV dropp i insugningsröret. Denna dropp innehåller en kemikalie för att lösa upp sotavlagringar i motorn och låta bilen för att bränna bort det. Denna kemikalie rinner genom intag, in för avgasåterföring (EGR), in i armaturen och slutligen bränns vid förbränning. Det enda ställe att droppa inte kan komma till är bränsleinsprutarna. I så fall tar det bränsle injektor renare som lades till tanken vård av injektorer som sprejrengöring sköter bränsleskenan.
Varför fungerar det
< p> En bränsleinsprutning tjänsten förbättrar prestanda och bränsleekonomi på många sätt. När det är varmt, är kol uppbyggd en klibbig substans som orsakar ventilerna inte öppnas exakt när de borde. Carbon bygga upp begränsar även flödet av bränsle, luft och avgaser. När allt är uppklarat, kommer bilen prestera så nära ny som möjligt.
Missuppfattningar
En ren motor gör en glad bil och chaufför.

Många gånger människor antar att om deras bil är friktionsfritt, inte behöver den här tjänsten. Din bils prestanda avtar långsamt över tiden, så du får användas till minskad prestanda och kanske inte ens märker nedgången. Den bränsleinsprutning tjänsten håller bilen igång ordentligt. Det är lättare att förhindra uppbyggnad om du har denna tjänst sker varje år, i stället för att försöka städa upp många års avlagringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72317.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.