Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man en trasig bil Key Fast

En trasig bil nyckel är ett problem för många anledningar. Inte bara betyder det att du inte kommer att kunna använda bilen på ett tag, men det är också ofta en mycket dyr reparation. Det är omöjligt att fixa en trasig knapp på egen hand. För att få det gjort, måste du besöka en låssmed eller en mekaniker. Ibland kan fixa den ursprungliga nyckeln, och ibland kommer de att behöva göra en ny. Saker du behöver
VIN antal fordon
bilmärke och modell nummer Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

Inspektera trasiga bitar av nyckeln . Se till att alla delar finns med. Om några av de viktigaste bröt inuti låset, måste du anlita en mekaniker för att ta bort trasiga delar från tändningen innan den nya nyckeln fungerar.
2

Leta VIN-nummer på din bil samt fabrikat och modell. Du kommer att behöva denna information för att beställa en ny nyckel.
3

Ring en lokal bil låssmed eller återförsäljaren för din bil. Ge dem fordonets information om din bil. Be om en uppskattning av kostnaden för att göra en ersättare nyckel. Inte alla låssmeder kommer att kunna återge alla bilnycklar, men om de kan, de är ofta billigare än att beställa en nyckel genom återförsäljare. Bilnycklarna kan kosta upp till $ 200 för en ersättare. Detta beror på att säkerheten teknik som används för att göra det viktigaste arbetet i just din bil.
4

Fråga återförsäljaren eller låssmed om de har möjlighet att göra en tillfällig nyckel för ditt fordon medan den nya nyckeln görs. Vissa låssmeder kanske kan reparera din nuvarande trasiga nyckeln väl nog att arbeta för ett par dagar medan du väntar på att ersätta nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73766.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.