Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort generatorn från en 1997 Jeep Cherokee

Jeep Cherokee generator läge, låg på passagerarsidan i motorrummet, ger enkel åtkomst underifrån. Men placeringen gör också generatorn benägna att skada från vatten, smuts och väg skräp. Om du misstänker att din generator inte fungerar korrekt, tar du bort det och ta det till en Biltema för provbänk, ofta görs gratis. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på batteriets minuspol. Med hjälp av en skiftnyckel, lossa bulten säkra kabelanslutningen, lyft sedan kontakten från batteriet. Isolera kabelkontakten från batteriet tills arbetet på motorn är klar.
2

Placera en domkraft under framsidan av din Jeep och höja det högt nog bekvämt att arbeta under framsidan av motorn. Placera en uppsättning pallbockar under framaxeln röret. Sänk Jeep tills den vilar säkert på pallbockar. Avlägsna domkraften.
3

Leta generatorn på passagerarsidan av bilen, mellan framsidan av motorn och kylaren. Lokalisera den nedre justeringsbulten på generatorn och ta bort den med en hylsa och spärrskaft. Leta reda på den övre bulten och lossa den med en hylsa och spärrskaft. Ta inte bort det ännu.
4

Tryck på undersidan av generatorn in mot motorblocket, lossa bältet. Trä på remmen från remskivan och låt den hänga.
5

Använd en skiftnyckel, ta bort låsmuttern på baksidan av generatorn märkt "B," skjut sedan kabeln i stolpen. Ta den andra kontakten från generatorn kroppen genom att trycka in låstungan och dra ur kontakten på baksidan av generatorn. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72263.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.